Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Ikaros

"Musta tuntuu että oon kuin Ikaros; kohoan aina vain korkeammalle huumaantuen tunteesta vain unohtaakseni 
että korkealla aurinko polttaa ja tuhoaa siipeni ja putoan helvetin lujaa synkkään mereen, jossa odottaa mun loppu."


Mun elämässä tapahtuu niin paljon hyvää just nyt, että pelkään. Mä tosiaan tavallaan olen Ikaros, kuten kirjoitin hoitajille. Kaiken lisäksi paha olo on alkanut koputella päässä, jossain syvällä se muistuttaa olemassaolostaan. Pieniä vääriä ajatuksia, pahoja ääniä, pelkoa, väsymystä... Se kaikki tunkee läpi tajuntaan, enkä haluaisi. Tahdon lentää, lentää täällä korkealla ikuisesti. Nauraa, nauttia, olla vain ja ennen kaikkea olla huoletonna. En halua vajota, en kadota sinne mustaan pimeään. Vaikka tiedän että se on väistämätöntä; mikään ei kestä ikuisesti.

Nyt vielä kuitenkin tanssin tuolillani, ja välillä lattialla. Mä menen huomenna omalle kämpälleni, Milka tulee katsomaan mun kanssa DVD:ltä PMMP:n vikaa keikkaa, ja tiistaina aamusta on hoitajien aika. Sitten Sara saapuu ilahduttamaan mua ainakin yhden yön yli. Hoen päässäni mantraa "mä selviän" vaikka jokin mun sisällä väittää vastaan. Mutta mä aion selvitä. Mä selviän. Mä en aio luovuttaa. Perkele sentään kukaan tai mikään ei voi estää mua (paitsi minä, hyrr).

- -

Ajatukset juoksevat omaa mystistä rataansa ja kadotin ne kokonaan ja unohdin mitä mun piti kirjoittaa. Kerron siis vielä, että on nälkä ja päätä särkee. Että pitäisi pakata ja muistaa ottaa suurinpiirtein kaikki tarpeellinen mukaan. Lääkkeitä, vaatteita, blaa, blaaaa, blaaaaaa... Mun toinen eshisha sanoi itsensä irti, siis kului loppuu, onneksi lisää on tulossa...! Oon ostanut veljelle mahtavan synttärilahjajuttukasan (en voi paljastaa mitä, jos se jostain helvetin oudosta syystä löytää tänne!). Paino ei ole noussut, vaan pysynyt samassa vaikka olenkin herkutellut aikalailla. Lightkolaa on. Jos vain pää pysyisi kovinkin hiljaisena, kaikki olisi semitäydellistä. (Kuvitelkaa jos, en mä usein tollasia lauo suustani!)

np: Bastille - Icarus

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti