Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 12. maaliskuuta 2015

Jossain oottaa päivä viimeinen


Mikä estää mua enää nielemästä kaikkea saatavilla olevaa alas kurkustani? Mikä mua pitää täällä? Mä en osaa enää vastata kyseiseen kysymykseen. Silti otan vain iltalääkkeet, ja kaksi Opamoxia jotta saisin unta nopeammin. Kuolema istuu mun olkapäällä. Huomenna olen yksin kotona. Huomenna, huomenna... Huomenna mä teen sen ja soitan hoitajalle. Taas kerran. Jos viimein joku osaisi auttaa, jos joku... En tiedä mistä helvetistä tää sairaalloinen toivo apuun kumpuaa, mutta sen tiedän, ettei se ole tervettä tai normaalia. Mua ei voi pelastaa, seitsemän vuotta psykiatrista hoitohistoriaa ja mä olen tässä. Mä en vain jaksa enää. Mä en vain jaksa enää.

np: Swallow the Sun - These Lowlands

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti