Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 13. maaliskuuta 2015

Liebster Award


♥ KIITOS IHANA NÄNNI! ♥

Haasteen ideana on tuoda esille lukijamäärältään pienempiä blogeja (0-1000 lukijaa). 
Haastetun pitää vastata 11 kysymykseen, laittaa haaste eteenpäin muille ja keksiä heille 11 kysymystä.

1. Mikä oli sun lemppari piirretty pienenä?
- Äöäöäöä en oikein muista mut ainakin Pokémon!

2. Tavara tai asia mitä ilman et voi elää?
- Teh one and only internet!

3. Otat puhelimen käteesi, mitä teet sillä?
- Avaan sen lukosta ja tarkistan instagramin.

4. Paskin sarja tai leffa minkä oot vilkassu tai paskin kirja minkä oot lukenut ikinä? 
- En juurikaan katso sarjoja tai leffoja, saati sitten paskoja, joten kerron kirjan. Tän taitaa voittaa Norman Mailerin Adolfin linna. En vain voinut pitää siitä.

5. Mitä teit tänään kello 12.00? 
- Aika abouttirallaa huutelin koiraa takaisin ulkoa. Se oli kaiken lisäksi karannut aidan ali, joten YEAH sitä sai metsästää.

6. Erikoisin väri mikä sulla on ollut hiuksissa? 
- Mä halusin, siis halusin, joskus teinivuosina sellaisen ruman oranssinruskean tuGan. Oikeasti. Se ei ollut kaunista :----D

7. Kerro joku asia missä oot hyvä tai joku tilanne missä oot voinut olla tosi ylpee itestäs?
- Eeeeh. Kai tässä haetaan jotain positiivista asiaa missä oon hyvä tjsp. Pitääpä miettiä... Ainakin yritän olla aina kohtelias ja ystävällinen. Kai mä oon siinä ihan hyväkin, ja oon ylpee siitä myös hieman.

8. Saat väsätä ihtelles unelma annoksen jädestä ja höppeistä, mitä siihen tulee? 
- (Unelma-annos on yhdyssana senkin höppeli! t. oikein kirjoitus poliisi) Apua. Varmaan Ainon maitosuklaajäätelöä, ei muuta. Just nyt mulla on reikä hampaassa, joten jäätelönsyönti ei innosta :(( t. vielä 10kk jonossa hammaslääkäriin

9. Kaunein asia luonnossa? 
- Tää on paha! Riippuu niin paljon päivästä. Mut ehkä eniten pidän sellaisista kuulaista syksypäivistä kun (tää etelän säälittävä) ruska pääsee oikeuksiinsa!

10. Millaiset asiat/jutut saa sut repeemään nauruun? :D 
- Huono huumori, hyvä huumori. Kun eläimet tekevät jotain idioottia. Minä omassa täydellisyydessäni. Eilen repeilin niinkin hienostuneelle asialle kuin sana "jekkukakka" veljeni kauniisti lausumana.

11. Millaisia blogeja tykkäät lukea?
- Mielenkiintoisia. Mulle on tärkeää, että kirjoittaja osaa kirjoittaa (noin yleensä, ainahan sääntöön löytyy poikkeuksia). En pidä kuvapainoitteisista blogeista, teksti on a ja o. Mt-blogin ovat lähellä sydäntä oman itsen ja vertaistuen takia.

- -

Joo. Pitkästä aikaa tällaista. Oon saanut tän palkinnon viimeksi (hieman eri muodossa) joskus blogin alkuaikoina, mikäli muistan oikein :------DD Olen pahoillani, mutten jaksa keksiä kysymyksiä tai haastaa ketään. Ymmärrätte varmaan. Ja kyllä, en soittanut hoitajalle. Tänään olo tuntui taas jotenkin paremmalta (vaikka koko ajan mietin etten jaksa, en vain jaksa, en jaksa, en). Mä jaksan hymyillä ja nauraa, mut sisällä mua riivaa oksettava ahdistus, johon ei tunnu auttavan mikään. Väsyttää, väsyttää ja väsyttää, mut mä hymyilen ja nauran.

Musta tuntuu et mä oon jatkuvassa muutoksessa (mikä nyt on totta kaikkien kohdalla, mutta siis sellaisessa liian nopeassa). Asiat vaihtuu mussa ja mä en ehdi tottua edelliseen. Se on pelottavaa, väsyttävää ja ahdistavaa. Peilistä katsoo vaikeasti lihava, ruma ja väsynyt jokin. Jokin, joka pelkää kuolemaa, vaikkei halua elää vanhaksi. Jokin, joka ajoittain rakastaa elämää, vaikkei halua elää vanhaksi. Ristiriitojen möykky, musta ja tiukasti kiinni oleva. Itseään syövä musta aukko, joka romahtaa sisäänpäin. Kuinka paljon helpompaa olisikaan jos en koskaan olisi ollut olemassa. Ei tarvitsisi jatkuvasti keskittyä itsensä tuhoamiseen mahdollisimman... päivästä riippuen, nopeasti tai hitaasti.

- -

Ahmin, ahmin. Karkkia, ruokaa, sipsiä, karkkia, ruokaa, sipsiä. En osaa lopettaa ennen kuin olo on kamala. Nielen karkit melkein kokonaisena ja meinaan tukehtua. Mut kaikki on fine. Suurinpiirtein. Kai. Kohta ruokaa ja sit sauna. Sit pääsee vihdoin nukkumaan, kunhan hiukset kuivuu hieman. Väsyttää. Eikä teksti kulje enää. Taitaa jäädä tää tähän tänään.

np: Selah Sue - Raggamuffin

2 kommenttia :

  1. Höppelipippeli! Kielipoliisien päivää on aina kiva riemastuttaa yhdys sana vihreillä!

    VastaaPoista