Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 2. maaliskuuta 2015

Selviytyjä?

Oon etuajassa polilla. Istuudun ja selaan hermostuneena nettiä, kunnes toinen hoitajistani tulee istumaan viereeni. Kyselee, miten microdermalit ovat laitettu, enkä voi kertoa kaunistelematonta totuutta, koska keskivertoihmistä se vain oksettaisi. Paikalle saapuu lääkäri ja lähdemme kävelemään käytävää lääkärin huoneeseen napaten matkalta mukaan toisen hoitajani. Jännitän.

Puhutaan mun voinnista ja oloista alkuun. Kukaan ei mainitse suoraan sivupersoonahäiriötä, puhutaan vain dissosiaatiosta, mutta kukaan ei myöskään kiellä kun puhun siitä miten viimeksi puhuttiin tapaamisessa mun toisista persoonista ja muusta. Lääkitys pysyy ennallaan, kerron korkeamman Opamox-annoksen auttaneen. Yhtäkkiä toinen hoitajistani sanoo, että nyt tapahtui jotain, huomasinko minä? Ihmettelen mistä puhutaan, vastaan etten huomannut mitään. Mutta jotain kuulemma tapahtui minussa, jokin muutos, en tiedä miten tai mihin suuntaan, mutta mikäli käsitin oikein niin se juurikin oli persoonan vaihdos. Ja ainakin heille täysin selvä, vaikken itse (tietenkään) huomannut mitään.

Loppuajan olo oli outo, levoton, sekava, hoitajan sanat vaivasivat. Mikä mussa muuttui, miten? Mut muuten aika meni hyvin, suorastaan loistavasti. Sain sanottua kaiken mikä sillä hetkellä oli mielessä. Kuntoutustukea haetaan vuoden 2017 helmikuuhun asti (mikäli käsitin oikein). Lääkäri sanoi, etten kyllä ole hänestä työkykyinen, kun kerroin peloistani joissa Kela ei hyväksy mun hakemusta. Ja mikä parasta, saan vihdoin lukea musta kirjoitetun lausunnon (sitten kun se on kirjoitettu). En ole koskaan ennen päässyt lukemaan yhtään musta kirjoitettua lausuntoa. Lupauduin miettimään mahdollisia kuntoutusjuttuja, Klubitaloa ja vapaaehtoistoimintaa. Everything went better than expected.


Hankittiin myös mun kämppään maailman ihanin räsymatto (pienempi samanlainen on eteisessä) ja uudet tuolit pöydän ääreen, koska vanhat olivat hieman ... kuolleet. Olen veryhappylittlebunnykittycat ♥ Nyt on hieman lisää uskoa huomiseen (hieman) ja toivon että Wilma pääsis tässä kuussa vihdoin pelaamaan TS4:sta mun kanssa tänne Lahteen (ja juomaan Pepsi Maxia ja puhumaan paskaa). Nyt rehellisesti sanottuna väsyttää, mut vielä ois jaksettava suihkuun. Kyl se tästä, kyl se tästä...

np: Metric - Twilight Galaxy

2 kommenttia :