Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 26. maaliskuuta 2015

She has stars in her eyes, and she tries to fly

Ahdistaa aivan saatanallisesti. Kuvasin teille maailman idiooteimman videon, jossa lähinnä puhun koiralle ja olen jotenkin niin teennäinen. Oksettaa. Minä, kaikki mussa, ja fyysisesti. Oon ollut noin tunnin ylhäällä, ja kaipaan vain sänkyyn. Taidan mennä kohta ja tehdä tän valmiiksi joskus myöhemmin. Ehkä. En edes tiedä haluanko tai pystynkö julkaisemaan näin idioottia videota ja tekstiä. Väsyttää. Ahdistaa oksettaa väsyttää. Siinä se.


- -

Täsä teille se asflfasagjhag video. Nyt kuitenkin. Helevetti. Laatu aina yhtä laadukas, as you may have guessed :3


...and once again olen idiootin näköinen ja näköjään mulla on limaa (siis hikeä) silmälaseissa ja paskaa kameran linssissä, mut vittu menkööt, siinähän saatte aitoa naisrumuutta näytöllenne :-------D Ja videon otsikko syntyi siitä siis, etten osaa vittu edes uutta eshishaani käyttää, jos ihmettelette et "mikä vitun ammattilainen toi muka ees on??" :---))

- -

Kaikki katoaa, muuttuu, ja mä en ihan tarkalleen pysy muutoksessa mukana. Nyt ahdistus on jo lähes tiessään, ei okseta, väsymyskin on väistynyt. Haluan uskoa jostain kumpuavaan toivoon paremmasta. Mä yritän löytää toivoa pienistä ja tyhmistäkin asioista, Mä hommasin puhelimeen maailman kauneimman tarot-appsin (tätä ei valitettavasti vielä saa kuin androidille), koska mulla ei ole varaa ostaa noita aitoina kortteina (which sucks ass), ja se on kannustanut mua uskomaan tulevaan (vaikka jostain tää voi kuulostaa hölmöltä, mutta eikö se oo tärkeintä että edes joku saa sut uskomaan tulevaan ja sun tsäänsseihin tässä elämässä?).

Mä haluan olla vapaa, mä haluan rakastua (vaikka elämään, ja vaikka muutenkin) ja voittaa tän kaiken paskan. Mä haluan toivoa, tai lähinnä päästä siihen tilaan ettei tarvitse enää toivoa vaan voi vain olla. Miten olot voivatkin näin vaihtua? Mutta I prefer this one right here and now ♥ Mä haluan löytää mun paikan elämässä, nauraa ja olla oma itseni - löytää oman itseni. Hirveän isoja asioita, mutta mä en halua pelätä. Mä haluan olla sellainen kun mä olen omasta mielestäni: ihminen joka uskaltaa ja menee päin elämää vaikka vähän liiankin kovalla voimalla. Koska omasta mielestäni mä en ole ns. nössö nurkassakyhjöttäjä joka odottaa omaa tuhoaan. Vaikka mä olen syksy-ihminen, mä haluan kesän. Mä haluan, että mulla on edessäni ensimmäinen kesä ikinä kun mä en tunne olevani yksin vaan että mulla on ihmisiä mun ympärillä, tai edes yksi ihminen, tai kaks, tai vittu siis you get the point!

Mä imeskelen (ah mikä sana) mun vanhaa eshishaa, jotta saisin itselleni tekosyyn (öh?) avata uusi Unicorn Lightin aski ja alkaa IMESKELLÄ niitä uusia eshishojani. Sain näköjään myös ylikuumennettua ton vanhan eshishan ja se alkoi maistua kakalle. Hmm. Pitää ehkä rajoittaa vähän eikä käyttää sitä sekunnin välein. Mutta jännintä on miten mielialat (vai sittenkin persoonat?) vaihtuu. Aamulla, tai no, muutama tunti sitten, oli valmis hirteen, nyt taas menee kovempaa (vai pitäisikö sittenkin sanoa että normaalimmin, se olis ehkä totuudenmukaisempaa). Se on rankkaa - tähänkin suuntaan - tää muutos. Onneksi tähän parempaan suuntaan se on helpompi kestää, kun ei tarvi kestää mitään "oheistuotteita" esim. ahdistusta, masennusta, itsetuhoisuutta jne.

- -


Helvetti että nyt tuli taas pitkä teksti (ja videokin vielä!). Pyydän anteeksi. Pyydän anteeksi myös ailahtelevaisuuttani - tai ehkä en sittenkään. Koska this is who I am. Sitä ne hoitajatkin sanoivat, että ne kaikki mun osat on mua, ja yhdessä me ollaan Elina. En olis tämä ihminen jos en olis tällainen. Ja. Toisaalta en halua olla muuta kuin minä. Koska... okei menee liian mukafilosofiseksi, mutta en olis minä silloin jos en olisi minä. Aaaaaaaaaaaaasd. :3 En jaksa tai halua katua mitään, haluan olla ja mennä ja voida ja pystyä. Voihan. Oonpa taas ristiriitainen :-------3 But that's how I am etc. Idiot :----)))

np: Elle King - Ex's & Oh's 

10 kommenttia :

 1. Tuosta videosta näkee että oot laihtunu :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä!

   PS. Mua alko nyt kans himottaa noi eshishat :D

   Poista
  2. kiitos kiitos :3333333

   ps. yuki; kannattaa ;)

   Poista
 2. Noi sun silmälasit, aivan äärettömän siistit!!!!

  VastaaPoista
 3. Noi sun silmälasit, aivan äärettömän siistit!!!!

  VastaaPoista
 4. Noi sun silmälasit, aiva äärettömän siistit!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin että kolmeen kertaan sitten laitoin, että varmasti tuli selväksi. Hehe kiitti puhelin...

   Poista
  2. :------DDDD ihan parasta, ihmettelinkin et miten on niin monta kommenttia mutta sinähän se vain !! ja KIITÄN. vaikka ne kakkaiset olivatkin niin ra-kas-tan myös itse ^^

   Poista
 5. Noi eshishat on parhaita, itellä on ollu tommonen samanlainen mikä sun vanha on mut vesimeloonin makusena ja ai vitsi oli nannnaa!!

  Ja kyllä tuosta videosta huomaa, että sä oot väsynyt etkä niin hyvän tuulinen vaikka hauskoja juttuja heittelitkin :( Toivottavasti piristyisit ja yritä jaksaa ja haleja paljon täältä <3

  VastaaPoista