Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 24. maaliskuuta 2015

Silloin kun tuli selkää nuolee niin on juostava, muuten kuolee

"Olen tippunut korkealta niin
Syöksynyt kuin
olisi kaulassa ollut sileää
parikin harmaata myllynkiveä
Olen palvellut heitä
jotka mua sylkevät
kuin olisin alhainen, halpa tavara
Madellut
kuin vain voi nöyrä madella
Oi, noussut taas uudestaan"


Väsyttää. Veljen piti soittaa tai laittaa viestiä ennen kasia että toisi mun kameran. Herään yhdeksältä ilman että oon kuullut herätystä, eikä soittoa tai viestiä oo kuulunut. Ei siis kameraa. Nyt kello on puoli kymmenen ja mun on pian lähdettävä polille. Oon yrittänyt selvitä yhdestä, siis vain yhdestä, Opamoxista yön jäljiltä, mutta koska en meinannut saada unta mä oon nukkunut koko yönä tosi vähän - kaikesta huolimatta. Ja sekös pistää väsyttämään. Nyt taidan kuitenkin lähteä talsimaan kohti polia, vaikka matka ei kestä juuri muutamaa minuuttia enempää, mutta. Menen silti. →

- -

Keskustelun tapahtumat karkaavat kauas pois. Taistelin neljäkymmentä minuuttia, että sain sanottua viiltäneeni eilen. Simme meni neljän kuukauden tauko, mutta joo. Lopulta sain sanottua. Käytiin läpi sitä miten mun eri osat ja yli- sekä alivireys vaikuttaa. Välillä katosin johonkin toiseen, ja hoitajat kyselivät huomasinko mitä tapahtui. On vieläkin vaikea pitää ajatukset kasassa asian suhteen, sillä tapaamiset nostavat esille paljon kaikenmoisia tunteita. Niiden, jotka eivät halua tai voi puhua. Niiden, jotka tahtovat pahaa mulle. Niiden pienten, niiden suurten, pieniä ja suuria ajatuksia. Dissosiaatio on jännää, sivupersoonahäiriö jännempää.

Koska en saa kiinni enää mistään, taaskaan, mun on kai parempi lopettaa. Sara tulee tänään yöksi, syödään ja nauretaan, luulenpa. Dataillaan vähän. Ehkä... :3 Eilen katsottiin Milkan kanssa PMMP:n viimeisen keikan DVD ja fiilisteltiin. Ah. Onneksi on ystäviä ja kavereita ja kaikkia. ♥ Joo. Pitäisi tiskata, mutta taidan odottaa että Sara tulee niin ei tarvitse tiskata ööh... yksin? Siis että voi höpistä samalla. Väsyttää edelleen, mutta en tiedä viitsinkö nukkua enää kun kahdelta alkaa ah, ihana kahvitteluryhmä. Saa nähdä olenko saanut erikoistilauksen, eli mehua. Tosin en vaatinut sitä itse, en, sitä ihan ehdotettiin. Olin ihan tyytyväinen veteen (vaikka se onkin pahaa). Mut joo. Sellasta. Anteeksi sekavuus, en saa oikein oikeasti kiinni mistään. Möh. Onneksi on lightkolaa. ... ... :3

np: PMMP - Ikuinen leikki

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti