Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Tervetuloa mun elämään

Sekavaa. Hyvin sekavaa. Välillä meen täysii eteenpäin ja yli ja ympärikin, välillä taas pyörin tuskissani sängyssä itkemässä äitiä, jumalaa, saatanaa, jotain, jotakuta, pelastamaan. Nyt taas menee kovaa, ehkä hieman liiankin. Mulle on parin kuukauden aikana ilmestynyt parisenkymmentä(?) uutta CD:tä, lisää on tilauksessa. Kirjojakin muutama. Ja uusimpana ostin raitapaidan, kalliin sellaisen, KappAhlista (ja vähän muuta, mutta tässä kuvia vain siitä, ja musta).
Nää tärähti ja kamalaa. Kuvasin mä teille videonkin. Enkä enää edes muista mitä mä höpötin (enkä ehkä tahdokaan, mutta julkaisen sen silti :-------------3). Mut joo. Elämä on aika paskaa tällä hetkellä (siis edelleenkin). Tuntuu turvonneelta (ahahahhaa ihanko en ois) ja jotenkin hitaalta, vaikka pää juoksee viidentenä jalkana jo jossain ensi vuodessa. Alle viikossa tuhlasin taas kaikki rahat (okei, suurin osa meni viime kuun laskuihin ja vuokraan mutta silti). Oksettaa.

Ajatuksilla on bileet, ne on katkonaisia ja epäjohdonmukaisia. On vaikea kirjoittaa. Kädet tärisee ja kirjaimet hyppii omia teitään, samoin sormet. Korjailen virheitä jatkuvasti, tai jos haluan kirjoittaa "normaalisti" mun pitää pysähtyä joka toisen kirjaimen kohdalla tarkistamaan että menee oikein. Jähmeää ja tönkköä kaikki. En pidä elämästä, en tänäänkään, en todellakaan. Mulla ois Cities Skylines -peli testattavana, en oo saanut aikaiseksi sitäkään.

Mulla ei ole hyvä olo. Joku voi kuvitella, että on mukavaa kun on sellainen vauhdikas ja (yli)pirteä olo, mutta EI. Olet kovin väärässä jos kuvittelet niin. Mä en ainakaan nauti tästä yhtään, tai tän seurauksista. "Elät muka hetkessä, silti kokematta mitään. - - Sun omat sairaat ajatukset sekoittaa sun pään." Ja ton lisäksi vielä tämä: "En pääse pakoon, se seuraa aina vaan, mun oma varjo, mun oma menneisyys. Nyt elämä pöydällä, se pitäis järjestää, en osaa, en ole koskaan kyennyt. - - Tiedän että ratkaisu on lähellä laatikossa, liian helppoa, onko se ainoa keino?" Ja vielä paljon muutakin. Tää Kuudennen Silmän albumi on kai kirjoitettu musta. Surullista, tavallaan, kai. Tähän väliin video (sry):


olenpa hehkeä, olenpa kaunis ja laatu on laatua

Vauhti hidastuu, ennen kuin se loppuu. Fakta. Pelkään sitä, ehkä yli kaiken. Pelkään että se alkaa taas. Hidastun, vajoan, katoan. Vaikka kadoksissahan mä olen, koko ajan. Itseltäni, ja muiltakin kai. Jotenkin tuntuu, että elämässä ei ole enää taaskaan mitään järkeä. Ahdistaa. Mä oon nukkunut kaksi yötä lakanattomassa sängyssä, koska se on vain tuntunut hyvältä, en tiedä miksi, mutta mun on pitänyt tehdä niin. Mulla ei ole mattoa, jonka päällä nukkua. Tekisi mieli valvoa koko yö pelaten, mutten tiedä jaksanko. Tässä vaiheessa näyttää "hyvältä", jos suhteuttaa tuohon suunnitelmaan. Ei väsytä. Mutta joo. Enköhän mä pölissyt jo liikaakin sanomatta mitään tärkeää. Kiitos ja anteeksi, until we meet again... →

np: Kuudes Silmä - Anteeksi

12 kommenttia :

 1. Äää sä puhut jotenkin niin kivasti tossa videolla. Ihana sinä. <3 Koita jaksaa. :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa :--------D musta mä puhuminen tuntui kamalan vaikealta & stuff. mut joo :3 kiitän suuresti, koetan ♥♥

   Poista
 2. Sä pystyt käymään sen B-lausunnon myös kelasta, näytät vaan henkkarit ja ne tulostaa sen sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu! kiitos tiedosta! en kyllä usko että ne ei sitä mulle antais koska. no, lupasivat kaikki kolme, lääkäri + hoitajat, sen mulla antaa :--D

   Poista
 3. Toi paita on kyllä aivan ihana :3 Toivottavasti olot helpottaa!

  t huono lohduttaja ja kostaja-bill

  VastaaPoista
 4. Ihania noi kuvat, varsinkin toi ylin!!! Kivat vaatteet, sopii sulle ihaaaaanasti 8))

  virtuaalihalaus täältä <3

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo musta paita noilla koloilla ja tuo uutuusapaita. Oon kauheen huono sanomaan mitään tai lohduttamaan, mutta koita jaksaa. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi se on mekko :-------DD vaikkei kuvassa näy. ja uutuuspaita on rakkaus! kiitän!

   ♥♥

   Poista
 6. Mulla on melkein samanlainen raitapaita, en ookaan käyttäny sitä aikoihin hmm...

  Oli jotenkin tosi mielenkiintosta nähä tuossa videolla ihan erilainen Elina :O Ainakin mitä mie nyt muistan niin kaikissa sinun videoissa oot ollu aika toisenlainen, puhunu eri tavallaki. Jännää. Jotenki nyt vasta tajusin miekin jollain tasolla sen millasia muutoksia käyt läpi jatkuvasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa :--D täytyykin ehkä sittenkin katsoa tuo video, jos olen siinä erilainen. tai siis. gdijgslo.

   Poista