Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 17. maaliskuuta 2015

Varo ettet naura liikaa (turpasauna koittaa kuitenkin)

Saan B-lausuntoni, ja musta tuntuu että se ei ole oikea B-lausuntoni, valmis sellainen, koska siitä puuttuu mun mielestä järkyttävästi tietoja. Täytyy kysellä uudestaan ensi viikolla. Löydän siitä tylsiä tietoja (ja tosiaan, niiden puutetta): diagnoosi (F20.9 määrittämätön skitsofrenia), on esikoinen, pikkuveli, suorittanut lukion, ei ammattia tai työkokemusta, lääkitys ja siihen se oikeastaan loppuukin? En vaan voi uskoa että toi olis se lopullinen lausunto? Pakko, pakko kysyä ensi viikolla että mitä paskaa?

- -

On ihan saatanallisen kuuma. Voi luoja, voi vittu, kuuma. Kohta se alkaa taas, hikikausi, kesä, voi luoja. Mä ja mun loputtomat läskit odotetaan innolla. En tiedä, unohdin mitä piti tulla kirjoittamaan. Helvetti. Huomenna kuitenkin leffassa PMMP - Tässä elämä on ja nyt haluaisin nukkua vaikka on ihan jees fiilis mutta jotenkin nukuttaa. Mun takut on kivat mutta vähän rumat mutta silti kivat ja en tiedä oikein mitä pitäisi tehdä niiden kanssa. Varmaa: en ota pois. Vaikka kriiseilen mm. niiden lyhyyden ja rumuuden kanssa. Mut ne on mun, munmunmunmun pikkurakkaat ♥


Tekee mieli istua parvekkeella ja öööh, miten sitä pitäisi sanoa jos imeskelee (!! :'---D) eshishaa?. Vituttaa kun mun eshishat on kämpillä, en viitsisi niiden takia lähteä sinne :----D Tai ehkä mä menen. Kävelen sinne. Saatana. Jotenkin vaan, nyt ois sellanen fiilis. Vittu minä ja mun suuret ongelmat saatana :3 Se on vaan se sellain kesäfiilistelyjuttu. Eshishat. Ja kattokaa, sanokaan mun sanoneen että perjantaina, jos vain rahat antaa myöten, lähtee tilaus uusiin. Piste. (Paras ehkä lopettaa tähän, moi → :----DD)

np: The Hives - Walk Idiot Walk

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti