Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Voiko tää olla totta?

Mä oon jopa kahtena päivänä tehnyt jotain: NÄHNYT IHMISIÄ. Esimerkiksi tänään kävin ihanan Annan kanssa jäälatella (onpa vammaisen näköinen sana?) ja leffassa. Oli mukavaa vaihtelua. Jäi fiilis, että oisin vaan halunnut jäädä hengaamaan kaupunkiin hyvässä seurassa. Muutenkin on tuntunut nyt parina päivänä siltä, et voisin kokeilla omalla kämpällä olemista. Se on tää kevääntulo jotenkin, ehkä, kai, en tiedä, ja katupöly. Silti tuntuu lievästi kammottavalta, mut toisaalta ei. Paitsi tiskaaminen. Ehkä mä ens kuussa kokeilen kun on taas toivottavasti rahaa, ja ostan Ikeasta lattiapeilin jota oon kytännyt.

Oon nyt isovanhemmilla, niiden tietokone rutisee uhkaavasti toistaessaan Lähtevien Kaukojunien CD:tä. Pelottaa, niin koneen kuin CD:n puolesta - annan sen silti soida. Mä sain kirpparilta mustan anorakkikevättakin, jonka ovh on näköjään 79€, mä maksoin siitä 4,50€. Ja kivan mustan hapsuhuivin löysin myös. Juon ananaslimsaa ja silmät jotenkin jumittaa. Tänään on ollut hyvä päivä, vaikka alkuun väsyttikin, kun paniikkiheräsin kahdeksalta luullen kellon olevan ainakin kaksitoista.


Nyt on kyllä sellainen fiilis, että tekis mieli valvoa aamuun. Voihan. Taidan kuitenkin ottaa lääkkeet ja lukea hetken, valvominen ei oikein ole nyt vaihtoehto (vaikka se siltä tuntuukin), sillä huomenna on hoitajan tapaaminen, enkä meinaa sisäistää tätä millään. Mut nyt siis: Mustaa lihaa (kyberpunk-antologia) ja sänky. Paitsi ensin ne lääkkeet. (Psst, en usko vieläkään että mulla voi olla näin normaali olo. Tää on lähellä pelottavaa, ja pelkään tippua.)

np: Lähtevät Kaukojunat - Minkä mä voin

2 kommenttia :

  1. Hienoa, että on mennyt paremmin. Ja nuo kirppislöytösi kuulostavat mahtavilta! :3

    pirstaloitunut.blogspot.fi

    VastaaPoista