Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 21. huhtikuuta 2015

Gogh, Curtis, Plath, Cobain, Arbus, Hemingway

Vaik vaikutan ehkä kamalan hyvävointiselta ja iloiselta ja pärjäävältä just nyt, mua väsyttää. Tai sit tää on taas tätä et pian mennään alas ja lujaa. Mut iltakasilta mua alkaa väsyttää, yleensä meen sänkyyn ja pyörin siellä yhteen asti yöllä koska en saa unta. Toisaalta sitten kun uni tulee, nukun ihan hyvin. Ehkä heräilen pari kertaa, mut. Luulen et tää on vain Seroquel Prolongin lopettamisen haittavaikutuksia, ehdinhän mä kuus vuotta nukkua sen kanssa aika päivälleen. Mut väsymys. Sitä toi lääkkeiden lopetus tuskin selittää. Sellaista jäytävää väsymystä, mikä on ilmestynyt taas. Sellainen, joka estää mua juttelemasta ihmisille ja valvomasta. Joka vain kaataa sänkyyn pyörimään. Tai sit se Helsinki-reissu oli liikaa.

Tänäänkin makasin jo tunnin sängyssä, kunnes totesin et fuck the police ja nousin ylös vaikkei täällä koneella juurikaan ole mitään mulle. En oikein jaksa jutella ihmisille, en jaksa pelata, vain kuunnella musiikkia ja, no, välillä (liian usein) kirjoittaa blogia tai muuta vastaavaa. Lähinnä kuitenkin vain tahtoisin kadota unimaailmaan, tai edes peiton alle, mutta sekin ottaa päähän. Pelkkä makaaminen ja kattoon tai seinään tuijottaminen. Oispa ees kunnon kuulokkeet. Sellaset, jotka ei painas korvia, eikä tippuis korvista kuten useimmat nappikuulokkeet mun korvista, tai tai tai... Huoh. Oispa rahaa. Huomenna on, ja ne polttelee vaikka tiedän että laskujen jälkeen mun pitäisi kaikki loput säästää koska olen reilun viikon päästä lähdössä sinne Nooralle. Mut polttelee silti. Äh.


Polttelee myös kymmenen uutta terää, jotka saapuivat postissa kämpille. Onneksi ne ovat siellä. Tiedän, ei olisi pitänyt, mutta. Ja noloa tilata kotiin, mutta en vain pysty enää ostaa niitä kaupoista kun tunnen myyjien syyttävät katseet. Ei kukaan tarvitse noita noin montaa mihinkään terveelliseen. Ne lupasivat olla vaikka kuinka paljon kestävämpiä, kuinka paljon terävämpiä ja vaikka kuinka paljon vaikka mitä kuin kilpailijat. Naurahdin paketille. Enkä meinannut osata käyttää sen hienoja mekanismeja. Mutta ne ovat siellä. Kämpillä. Turvassa. Multa ja muilta. Piilossa. Eivät multa, mutta muilta. Naurattaa vähän myös tää aika; kesä tulossa ja kaikkea ja mä hankin lisää teriä. Ja naurattaa hieman hermostuneesti myös se, että koska mulla on sääntö et vanhan arven päälle ei saa viiltää niin mihin mä kohta joudun siirtymään. Kasvoihin? Saatana sentään.

Aamulla pitää herätä onnittelemaan veljeä, koska sillä on synttärit. Tai ei pidä vaan saa herätä. "Pitää" vain sen takia, että on herättävä aikaisin. Sen takia pitäisi olla jo nukkumassa. Mutta. Tässä mä vaan. Edelleen. Kirjoitan. Vaikka silmät tahtois painua kiinni. Mutta mä tiedän paremmin; mä tiedän et jos kaadun sänkyyn en saa unta kuitenkaan. Joten sama se. Parempi ehkä valvoa hieman tässä semipystyasennossa, jos vaikka nukuttaisi tehokkaammin sen jälkeen. Yritän miettiä kivoja ja mukavia asioita, mutten pysty keskittymään niihin. - - Ja istuttuani tyhjää tuijottaen vielä puoli tuntia, selaten kirjoja joita en voi ostaa, väsymys on vain kasvanut mutta vähäkin uni kadonnut silmistäni. Mut koska väsyttää... Luulen että on silti aika mennä ja nukkua. Vaikka suunnittelin että valvon puolilleöin jotta voisin tehdä "EKA!11"-hyökkäyksen veljen fb-sivulle. Mutta. Parempi ehkä nukkua. Seitsemän tunnin päästä on kuitenkin herätys & stuff, joten. Joten joten. Parempi ehkä nukkua.

np: Fort Romeau - IKB

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti