Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 21. huhtikuuta 2015

Goodbye, medication

Nyt se on virallista. Tai ainakin olen kertonut hoitajille, että mä oon lopettanut Anksilonin ja Seroquel Prolongin syömisen ihan itekseni. Oireet ei oo pahentunut, joten ne oli ihan fine asian kanssa. Enää menee siis aamulla lääkkeitä; Venlafaxin 150mg ja Abilify 30mg. Niistäkin mä haluan eroon, mut hoitajat sanoi ettei nyt saa hetkeen lopettaa mitään että pystyy sanomaan mistä mahdolliset palaavat tai ilmestyvät oireet johtuvat - tulevatko ne vain jostain vai johtuvatko lääkkeen lopetuksesta.

Oli muutenkin jees reissu polille. Puhuttiin vihasta, mun "viha"-persoonasta ja sen muodostumisesta. En tippunut juurikaan sietoikkunasta alavireisyyteen tai alkanut dissoilla, vaan olin läsnä koko tapaamisen - ainakin jotenkin, ja sain siitä kai kehuja. Mut se on jännä kyl miten havahtuu siihen et oikeesti, mun lapsuudessa on ollut vikaa. Vaik sitä ei kukaan tahdo uskoa, "teilhän on niin ihana perhe aina ollu jne.", mut siis. Kun asioista puhuu niin havahtuu huomaamaan et missä on menty vikaan. Et ei tää oo tietenkään kenenkään vika, koska ihmiset on monen summia, mutta et mistä tää kaikki on tullu. Epävakaista ja epäloogisista perheoloista. Mistä en viitsi kertoa täällä sen enempää, pitäisi olla salainen blogi, koska tiedä kuka hullu tätäkin lukee :--------D


Nyt tärisen tääl porukoil, en tiedä miksi tärisen, mut tärisenpähän vaan. Saan kai pitsaa. Pitsua. Nomomnom. Ja huomen ehkä ravintolaa, koska veljen synttärit. Lihon. Se on fine, koska hyvää ruokaa :------D Mut nyt mun pitää mennä hakemaan ne pitsat koska long story m8s. Joten. Tää teksti olkoon tässä. Jos keksin muuta, kirjoitan uudestaan. It's a deal ja te hyväksyitte sen ;3

np: Of Monsters and Men - Love Love Love

8 kommenttia :

 1. mikset kirjota sitä "toinen elina" blogia enää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla ei ollut enää intoa siihen. se on tallessa kyllä, ehkä jonain päivänä se tekee paluun. mutta ei nyt. :)

   Poista
  2. Mä oon miettinyt ihan samaa. Se oli todella mielenkiintoista luettavaa, koska sulla on äärettömän hieno tapa kirjottaa ja oot kirjoittamisessa todella lahjakas.

   Poista
  3. kiitos *punastelee* :333333

   joo ja ongelmana on myös se, että se on epätäydellinen se alku. en muistanut kaikkea enemmän tai vähemmän tärkeää, koska periaatteessa tuo kaikki mitä olen julkaissut on kirjoitettu parissa yössä, olen vain julkaissut ne osissa. kadotin yhteyden koko tekstiin kun olen antanut sen lojua nyt kohta pari(?) vuotta vain koneen syövereissä. joo. :---D

   Poista
 2. Miksi halusit lopettaa nuo lääkkeet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anksilon yksinkertaisesti koska se maksoi mulle liikaa. 1,50€ päivässä, eli jouduin ostamaan sitä kahdesti kuussa, ja se teki sellaiset 80€/kk. Lisäksi siitä ei ollut mulle havaittavaa hyötyä.

   Seroquel Prolong ihan koska pelkäsin sen ylläpitävän mun painoa ja halusin samalla kokeilla pärjäänkö ilman. No, pärjään. En ole huomannut merkittävää muutosta voinnissa suuntaan tai toiseen, joten söin sitäkin ns. "turhaan". Ainakin tältä näyttää tällä hetkellä.

   :--------))))

   Poista
 3. Mahtavaaihanaahienoa että oot saanu turhia lääkkeitä karsittua ♥ Tsemppiä hurjasti sinne, lähetän sulle telepaattisesti kissanpentuja ja lisää pizzaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei enää pitsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrgghh :--------D ♥

   Poista