Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

HKI 18.-19.4.

Tää on postaus numero seitsemänsataaseitsemänkymmentäseitsemän. Pelkään tota lukua koska helvetisti seiskoja ja seiska on paha, paha luku, mut kai tääkin on pakko hoitaa pois alta. Joo. Kai mä sit siitä Hki-reissusta jotain pölöttäisin?


Wilman kanssa käytiin Mäkkäris pölöttämässä (assburgeristi) ja perus-Fantasiapeleis ja ostettiin perus-korttipelit molemmat (Wilma osti CN-Fluxxin ja mää Lunch Money -pelin). Wilma otti meistä kuvan EDien kanssa (koska Pepsi Maxia ei näkyny missään), mut sitä ei julkisesti tunnusteta (paitsi fabossa), koska näytän perseeltä :3 Oli mukaisa nähdä, nyt kun vielä ehdittäis pelata noita pelejä yhessä! Ainiin ja paras! Nyt on musta lasinen 2,5mm koru labretis! Paradise Tattoo & Piercing @ Hki... rakastuin. Suosittelen. Upeaa palvelua, ihanan rauhallinen paikka ja ah. Niin paljon kauniita koruja & stuff. Meen uudestaan, metsästään tohon isompaa Gorilla Glassin korua sielt kun aika tulee, ja muutenki.

M.A.R.S. (+M) oli mukavampi kuin odotin (voiko näin sanoa viiden, kuuden vuoden tuntemisen jälkeen?), huikeita ihmisiä nää tytyt! Ainoota miinusta annan baarivalinnasta, mut hei, kaikil muil tais olla ihan semijees ja mäkään en kuollut joten kaikki fine? Mua vaan ahdisti se baari, ne kaikki laihat ja kauniit ihmiset, se juomamäärä, se musiikki (vaikkei siinä sinänsä vikaa mut) ja elämä yleisesti. Mut jos sitä ei oteta lukuun mul oli oikein mukaisa ja lämmin tunnelma koko jutusta, vaik karkasinkin etuajassa koska pää alkoi vainoilla ja pelätä ja kaikkea ja päätin vain että nyt, bussiin, äkkiä ennenko hajoan. Selvisin bussiin ja kaikki meni hyvin, en hajoillut pahasti, joten peukkua mulle ja muille.

Oli oikein mukava viikonloppu, kaikki mikä oli paskaa oli mun pään sisällä (okei paitsi se baari, sry tytyt!) ja kaikki mikä oli huisii ja mahtavaa oli huisii ja mahtavaa! Oli ihana nähdä ihmisiä, se piristi vaik neljän(?) tunnin (yö)unilla ei juhlita, mut toisaalt mua ei väsytä. Pori tarttui muhun (siis se murre) ja yrtän kovasti vastustaa sitä kosk e osa sit kunnol jne. Oon kokemuksia rikkaampi (näin myös maailman suurimman pitsun, siis oikeesti, mistä muka saa pitsua josta neljäsosa on sen ison pitsulautasen kokoinen?) ja rahaa köyhempi. Mut kyl. Sen arvosta. Matkailu avartaa jne. :------D ♥

PS. Tapasin mä mun takkujatkoja ihailleen Ken-tyypin myös. Kentsulle terkkui :'---------))

np: Placebo - Running Up That Hill

6 kommenttia :

 1. Seiska on hyvä luku, usko minua, lapseni.

  ps. murre Porin. <3______<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ole kovin varma, mutta yritän uskoa :------DD

   pori on hauska. :--------D ♥

   Poista
 2. Miustakin suurin osa baareista on tosi ahdistavia, siks en juuri koskaan niissä käykään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samat tääl hermanni :-----D mut kokemuksia, kokemuksia :---D

   Poista
 3. Mahtavaa kun matkailit! Vaikka reissaaminen on välillä vähän liian jännittävää, niin siitä tulee hyvä fiilis kun tulee käytyä jossain ja huomaa selvinneensä siitä :D♥

  VastaaPoista