Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 10. huhtikuuta 2015

Kynnenpalaveneellä sinutkin se hakee (piru)

Olen hyvin, hyvin väsynyt. Päätä särkee ja tahdon vain nukkua. Kaikki on taas kääntynyt päälaelleen, enkä ehkä kestä tai jaksa vaikka on kai pakko vaikka hajoaisinkin. Itkettää, mutten saa itkettyä. Oon lihonut pari kiloa, mulla ei ole rahaa ja mä olen niin yksin ja yksinäinen, mutta liian väsynyt tehdäkseni asialle mitään. Tahdon nukkua, nukkua, nukkua, nukkua. Mä olen se tyttö, joka vielä kaksvitosenakin viettää perjantainsa vanhemmillaan yksin sängyssä peiton alla nukkuen pois elämäänsa, jota ei elämäksi voi edes kutsua. Voi kunpa pääsisin kauas pois minusta. Elämä on ihan fine, minä en.


np: Lasten Hautausmaa - Naulat

2 kommenttia :

  1. Et oo yksin. Munkin päähän sattuu ja haluisin vaa nukkua, mutta ei. Ite oon kyllä vasta 18v, mutta vietän joka ikisen päiväni yksin kotona tekemättä mitään ja näkemättä ketään. Tai no toki koulussa käyn (nyt oon kyllä työssäoppimassa), mutta siihen se sit jääkin. Paska elämä.

    VastaaPoista