Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 16. huhtikuuta 2015

Lucifer gonna set me free


Väsyttää. Oon tehnyt tänään jopa asioita ja nukkunut viimekin yön päin persettä jotain väsyttää. Oon kuitenkin menossa viikonloppuna Helsinkiin. Olisi tarkoitus tavata Wilmaa enemmän tai vähemmän ja sitten eräs harvinaisen mukava top-secret-marttakerho. Tavallaan odotan ihan helvetisti koska ihania ihmisiä ja meen jonnekin. Tavallaan jännittää ja pelottaa aivan saatanasti koska meen jonnekin

Pihalla juoksee näköjään pari kaurista ihan täysii niin sanotusti, ja mulla särkee päätä myös. Taas, eipä ole ensimmäinen kerta täl viikolla. Voinnista en uskalla sanoa mitään. En tiedä miten voin. Toivottavasti tarpeeksi hyvin selvitäkseni yhdestä yöstä Helsingissä. Kai mä tuliin vaan sanomaan että still alive niggazzzz jne. Helsingist ois tarkotus löytää labrettiin renkaan tilalle, no, labretti and that makes me happy - jos se vaan siis löytyy.

Ain't gonna drown. Näil mennään.

np: Elle King - Jackson

3 kommenttia :

 1. Hei, tervetuloa Helsinkiin! Harmi, että lähden just viikonlopuks pois porukoille, olis ollu kiva vaikka nähdä jonain päivänä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ois varmaan tällä kertaa ehtiny näkemään. ehkä meidän täytyy kattoa joskus ihan erikseen sellanen kerta että tulisin näkemään sua? :3 ei se hki nyt niin kaukana nimittäin ole!

   Poista
  2. Joo, kuulostaa hyvältä :)

   Poista