Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 17. huhtikuuta 2015

Mä oon ku elokuva jossa ei kukaan kuole

Tänään mä haluan elää. Tänään mä haluan olla se tyty joka jaksaa ja voi ja pystyy ja välillä musertuu maailman painon alle mut elää silti. Mä nukuin viisitoista tuntia lähes putkeen, heräsin vain kolmesti laskujeni mukaan, ja nyt kuuntelen Paperi T:tä täysii ja nautin elämäst. Huomen Hki, huomen Wilma, huomen M.A.R.S., huomen musiikkia kovaa ja huomen mä selviin vaik joutuisinki metrolla matkustaan. Huomen rakkautta, huomen pelkoo. Huomisestaki mä selviin.

Ens viikol Katarina tulee ja jos fiilis osuu niin kuvataan. Jos ei niin kuulemma ei ole pakko. Ihanaa ♥ Odotan tätäkin! Yritän taas keskittyä kivoihin juttuihin paskan sijaan. Se ei oo helppoo mut pien nousu tapahtunu jo. Kaikkee sitä. Toukokuussa ois tarkotus nähdä Nooraakin miljoonan vuoden tauon jälkeen. Näen sen uuden kämpän, oijoi, se on varmasti yhtä kaunis kun Nooran kämpät yleensäkin. Oon aina kateellinen niistä, hyvin salaa, joten hysss. ;)

Nyt kyllä vähän ahdistaakin, tai sit se on jännitysahdistusta, en tiedä. En osaa tunnistaa, en osaa, en pysty. Mut kai tää tästä. Aina se siitä. Kuulostan ihan hoitajiltani. Mut haittaakohan toi. Koht keitän kahvii äidille, otin äsken pari kuvaa itsestäni (kuten huomaatte jos katotte alas koska mun blogis ei taida olla sokeille omaa versioo joten oletan et kaikki näkee) ja tota. Huomen elos, tänään elos, sunnuntain elos, ens viikol elos. Ei sitä kai pitemmälle tarvi tietääkään. Ei huomen ees tarvi mennä junal vaan dösäl (kiitos Iida, jos luet ja muistat, nyt mä sen käytän) joten elämä 1, kuolema 0.


Järves killuu pari joutsenta ja hanhea, etupihal pyörii hullu kasa variksia pellolla. Elämä on tänään ihan erittäin fine.

np: Paperi T - Sanat

4 kommenttia :

  1. Ihana lukea tällaista positiivista tekstiä :) Hauskaa huomista!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. TUPLAKIITOS IHANA IIDA (siitä toisestakin asiasta :---------DDD) ♥♥♥♥

      Poista