Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 7. huhtikuuta 2015

Of monsters and me(n) // (and other things too)

Täsä nyt ne vastaukset. Niihin kysymyksiin, en jäänyt odottamaan enempää koska nyt oli sopivan tylsää ja sopivan hyvä fiilis ja sopivan sopiva aika :3 Kiitos kysyjille, kiitos lukijoille, kiitos maailma. Kiitos. Nyt jatkan bilettämistä.


ASIOITA, JOITA MUUT EIVÄT TIEDÄ MINUSTA?
- Ääh. :----D Valitettavasti mä olen kovin tylsä, eikä mulla ole juurikaan salaisuuksia (ja jos kertoisin niistä tässä niin sitten ei olisi ainakaan ;)!). Joku tietää aina jostain, I think. Kerron nyt jonkun turhan tiedon kuitenkin, ettei mene kysymys hukkaan... Ööh... Syömieni e-pillereiden merkki on Yasmin. TA-DAA!

LEMPISARJAT?
- Ääh, toistamiseen. En seuraa televisiota tai sarjoja tai mitään. Joskus aikoinaan seurasin jotain animeja, ja tykkäsin silloin niistä (Jigoku Shoujo, Higurashi no Naku Koro ni, Elfen Lied, mitä näitä nyt oli...). Nykyään en enää oo jaksanut sitäkään. Ei keskittyminen riitä. Joten täytyy sanoa että lempisarjoja ei taida löytyä.

TOIVEAMMATTI?
- Apua! Jos saisin ja pystyisin tekemään mitä vain niin olis kaksi vaihtoehtoa: mielenterveystyö tai (pien)eläinten kanssa tekeminen. Taitavat molemmat jäädä haaveiksi, mutta saahan sitä haaveilla aina välillä kun jaksaa?

LEMPIBÄNDIT?
- Tällä hetkellä uppoaa eniten ehkäpä... Lasten Hautausmaa, Kuudes Silmä, Placebo, Lana Del Rey, Mirel Wagner, Taking Back Sunday ja ja ja... no vittu, kattokaa last.fm!

VIISI ASIAA, JOTKA TEKIVÄT MUT ONNELLISEKSI TÄNÄÄN?
- musiikki (oon kuunnellut As I Lay Dyingia piiiiitkästä aikaa!)
- Katie ja heroiiniprinsessat saivat mut nauramaan :'--------DDD ♥
- tää kuulostaa julmalta, mutta se että voitin isovanhemmat Qin -lautapelissä!
- että oon still alive niggaz, vaikka ei kaukaa haekaan se toinen pää
- ...ja nyt alkoi tulla mieleen niin ikäviä asioita vain ettei pysty viidettä keksimään :C

LEMPILÄVISTYS?
- Septum tai medusa. Tai microdermalit! Mut medusa varmaan. Tahtoisin kovasti venyttää sitä, omaani, mutta koska tiedän (tai lähinnä en edes tiedä) mikä homma siinä on ja varsinkin jos sen tahtoisi pois sen venytyksen siis... Huhhuh. Mutta siitä mä haaveilen. (Psst, jos jollain on kokemusta tästä ja haluaa jakaa sen kanssani niin saa, se vain pahentaa luultavasti venytyskuumetta mutta ehkä mä vielä jonain päivänä uskallan...!)

HALUANKO LISÄÄ TATUOINTEJA, JA JOS KYLLÄ NIIN MINKÄLAISIA?
- Mulla on unelma. Sen piirtäisi eräs erittäin lahjakas nuori nainen, tuttavani, olen jo alustavasti joskus kysynyt asiasta. Siinä olisi kuva naisesta, ehkä minusta, hänen silminsä, ja teksti "siperia opettaa". Niskanseudulle sijoittuisi tämä. NOIN NYT AINAKIN, ja tällä hetkellä. Olen vain niin köyhä, etten varmaan ikinä saa rahaa ko. tatuoinnin ottamiseen ja hieman nolottaa.

LEMPIELÄIN?
- Jaahas. Vaikeita kysymyksiä. Ranskanbulldoggi, koska oon Lady Gaga :---D ♥

MINKÄLAISISTA IHMISISTÄ PIDÄN?
- Apuaaaaaa. Mukavista, ofc. Vähän kaikenmoisista kyllä, jos olen rehellinen. Mutta aidoista! Söpöistä, pienistä, isoista, nauravaisista, vakavista, huumorintajuisista, sekoilevista, rauhallisista, omanlaisistaan. Aidoista.

LEMPIHAJUVESI?
- Dieselin Fuel For Life Unlimited. Harmi että sen tuotanto on kai, ehkä, käsittääkseni, lopetettu ;____;

ASIOITA, JOISTA PIDÄN ITSESSÄNI (LUONNE JA/TAI ULKONÄKÖ)?
- Tänään on ihan jees päivä, tänään näitä voi jopa irrota :---D No tuota. Olen aika avoin. Ihmisystävällinen (:DD), huumorintajuinen, sopivasti outo ja pyrin kovasti olemaan myös aito. Ulkonäöstä... Tykkään mun huulista. Ja silmälaseista, ja silmistä niiden takana, ellei ne pienentyisi niin saatanasti kiitos lasien :'---)) Ja mul on kauniit kynnet, joskus ainakin :----D

POISTAISINKO MAAILMASTA ENNEMMIN RASISMIN VAI ELÄINRÄÄKKÄYKSEN?
- Mä mietin tätä pitkään. Ja. Täytyy sanoa nyt että eläinrääkkäyksen, koska eläimet on viattomia ja meidän armoilla muutenkin. Ihmisen pitäisi pystyä olemaan olematta rasistinen, mutta "parempi" rasismikin kuin vaikka se että hakkaa eläintä. Ihminen on sentään ihminen, eläin aina eläin. Että kiusaa mielummin omanlaisiasi kuin viattomia eläimiä, tjsp.

OSAANKO KUVITELLA, MILLAISTA ELÄMÄ OLISI, JOS VOISIN PALJON PAREMMIN?
- En, valitettavasti en. Lyhyt vastaus tähän. En.

MIHIN KIINNITÄT ENSIMMÄISENÄ HUOMIOTA VASTAANTULIJOISSA?
- Silmiin. Tarkemmin siihen, katsovatko he minua silmiin. Tämä siis niinä päivinä kun uskallan/pystyn kiinnittämään huomiota ulkomaailmaan niin paljon että kiinnitän huomiota vastaantulijoihin.

MITÄ MIELTÄ OLEN HUVIPUISTOISTA?
- Ei niissä nyt mitään pahaakaan ole, mutta en ole oikeastaan koskaan pitänyt mistään maksanvatkaajalaitteista; suostun menemään vain vuoristoratoihin jotka EIVÄT mene pää alaspäin tai mitään. Joten mun kannalta hyvin turhia paikkoja.

KUMMAT OLIVAT MIELESTÄNI HELPOMPIA/MUKAVAMPIA HOITAA, MARSUT VAI ROTAT?
- No tuota. Puolensa kummissakin, rotat olivat suurempia persoonia tavallaan, mutta kyllä mä mieluummin hoidan marsuja. Ne on enemmän mun tyylisiä jotenkin, ja helpompia tietysti hoitaa ainakin omasta mielestäni.

KATSONKO MIELUUMMIN ELOKUVIA VAI TV-SARJOJA?
- Elokuvia. Ja vain leffateatterissa, siellä mä pystyn keskittymään jotenkin edes, vaikka kyllä viimeisen kolmanneksen alkaessa tekee mieli jo vilkaista kelloa riippumatta siitä oliko leffa loistava vai susipaska (ja mä en edes katso susipaskoja leffoja :---DD).

MIELESTÄNI MAAILMAN RUMIMMAT JA KAUNEIMMAT KIELET?
- Rumin on helppo, sillä vastoin ehkä "kaikkea naiseutta" (pyhpah!) mä VIHAAN ranskaa. Se on sellasta saatanan sönköttämistä ja sylkemistä ja hyi saatana :----DD Tykkään englannista, saksasta ja venäjästä. Ja ofc, suomesta! ♥

VILLEIN UNELMANI (SELLAINEN JONKA TOTEUTTAISIN JOS KAIKKI OLISI MAHDOLLISTA)?
- Apua, mulla ei ole kovin villejä unelmia? Varmaan joku "tahtoisin käydä Uudessa-Seelannissa/Islannissa" on villein. Ääh, oon tylsä :D No tietty onhan tuo "medusan venyttäminen ois k00l" -haavekin vähän villi? :---D Mut mä en haaveile mistään avaruuskävelyistä tai muusta :D Sry ;___;

EHDOTON INHOKKIBIISI?
- Oikeasti? Apua. Joku hirveä tyyliin Lauri Tähkä niin ei kyllä uppoais. Ja siis vihaan Juha Tapiota. Ja siis. Hyi. Ei mulla varsinaista inhokkibiisiä kyllä ole, mitään yhtä, enemmän ne on artisteja :D

KOLME MULLE TÄRKEINTÄ ASIAA MAAILMASSA?
- perhe, ystävät, kaverit; läheiset ihmiset siis!
- vapaus; ilmaisunvapaus, liikkumisvapaus, vapaus valita jne.
- musiikki

MITÄ TEKISIN JOS PEPSI MAXIN MYYNTI LOPETETTAISIIN?
- Hei kamoon, tän pitäis olla päivänselvää: ITKISIN KO VIIMEISTÄ PÄIVÄÄ! No ei, siirtyisin varmaan kokonaan noihin halppispaskakolajuomiin, joita nyttenkin rahapulassa kittaan ♥

JOS MUN PITÄISI MUUTTAA TOISEEN MAAHAN, MINNE MUUTTAISIN?
- Varmaan Saksaan, vaikken kieltä osaakaan. Mut jotenkin se ois semiturvallisen tuntuinen vaihtoehto tälleen äkkiseltään.

JOS MULLA OLIS 15 MINUUTTIA AIKAA TUHLATA RAJATTOMASTI RAHAA ITSEENI, MITÄ OSTAISIN?
- Apua (taas kerran!). Mä varmaan... Ei vittu, mä pelkäisin varmaan koko viidentoista minuutin ajan. Nyt on niin kovat häpeät ym. käynnissä shoppailusta etten varmaan kehtaisi ostaa mitään. Maksaisin pari laskua pois.

MINKÄ NEUVON ANTAISIN / MITÄ TAHTOISIN SANOA KYMMENEN VUOTTA NUOREMMALLE ITSELLENI?
- Kymmenen vuotta sitten olin viisitoistavuotias ja aloin oireilla mielenterveyden osalta ensimmäisen kerran. ... Mä sanoisin että hae apua. Yksinkertaisesti. Älä jää yksin. - - Mut toisaalta. En olis minä, jos asiat ois menneet toisella tavalla. Ehkä tän kuului mennä näin, vaikka se on eniten saatanasta. En ois tavannut ehkä mun elämän tärkeitä ihmisiä, en ehkä olis tässä tällaisena kuin nyt olen. Joten ehkä mä vaan sanoisin että. "Sä tuut elämään hyvin paskoja, ja vielä paskempia, aikoja. Valmistaudu pahimpaan."

VAIKUTTAVATKO VIILTELYARVET MITENKÄÄN ELÄMÄÄNI NYKYÄÄN? MITEN VIERAAT IHMISET REAGOIVAT NIIHIN?
- Vaikuttavat. Perhe ja suku häpeää mua niiden takia, vieraat tuijottavat tai kääntävät pään. Onneksi nykyään nuoremmat ymmärtävät, ja ystävät ja kaverit ovat ottaneet asian ns. hyvin. Mä oon iloinen, ettei kaikkien tarvi keräillä enää nykyään leukaansa Trion lattialta kun kesällä himoshoppaan topissa, vaikka sitäkin näkee, saako sanoa?, valitettavan paljon. Ja ei sillä, ei vieraiden ihmisten mielipiteillä sinänsä ole väliä, eniten sattuu kun oma perhe häpeää - ja eniten juuri silloin kun eivät sano sitä ääneen. Mä en kuitenkaan itse koe olevani sen huonompi tai parempi ihminen, oli mussa arpia tai ei.

JOS HERÄISIN AAMULLA ONNELLISENA, JA KAIKKI OLISI HYVIN, MISTÄ HUOMAISIN SEN?
- Täytyy sanoa, etten tiedä. En rehellisesti muista millaista on olla "onnellinen ja kaikki hyvin". En tiedä onko sellaista aikaa edes ollut mun elämässä, ja jos on ollut niin ei ainakaan siihen kymmeneen vuoteen. Tää on mun omasta mielestänikin "ihan paska vastaus", mutta en mä nyt viitsi valehdellakaan? :--D Kuvittelen, että jos kaikki ois ok, niin ainakaan eka ajatus aamuisin ei olis "voi vittu taas"?

np: As I Lay Dying - Within Destruction

2 kommenttia :

  1. Siis mä ihan järkytyin tosta kysymyksestä, että poistaisitko eläinrääkkäyksen vai rasismin mielummin... mä aloin miettimään että mitä itse vastaisin ja sehän meni ihan yliajatteluksi ja meni aivot ihan solmuun :D:D Mutta, sun vastauksesi oli todella hyvä ja mä vastaisin varmaan samallalailla, koska eläimet on todellakin viattomia eikä ne voi tehdä itse sille asialle mitään, että rääkätäänkö niitä vai ei. Ihmisten taas PITÄISI pystyä olemaan kunnolla, olematta rasisti.

    Joooo kivoja vastauksia, tykkään kysymyspostauksista ja kerrankin keksin kysyttävääkin!! :D :)

    VastaaPoista