Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 11. huhtikuuta 2015

Perkele!!1


Olot (vai sittenkin ne saatanan persoonat? en tiedä) vaihtelee huihuihuihuiiiiiiiiii vauhdilla. Nyt mennöö kovaa, eilen kai ei. Tai itseasiassa väsyttää, koska olen nukkunut niin vähän ja huonosti, mutta. Silleen että biletän PMMP:tä, näytän keskaria maailmalle ja riekun yksinäni. Kovat on bileet. Kaikki on siis melkein jees, mutta ei kuitenkaan. Eihän mulla koskaan. Kaikki oo jees. Ha. Mut joo. Keskaria maailmalle ja kohti uusia pettymyksiä.

Otin noin kuusisataakuusikymmentäkuusi kuvaa (itsestäni), joista onnistui lähes yksi, tuo ylläoleva, mutta ei sekään kunnolla. Perkele. On paskaiset hiukset, pitää mennä saunaan. Yes. Pitäisi kysyä isältä rahasta, kai se suostuu kun lupasin tehdä vähän työtä saadakseni ne, mutta. Kai sieltä tulee läksytys. Pitäisi osata sanoa jotenkin fiksusti että "osaan kyllä hoitaa tuon itseni haukkumisen itsekin". Mutta. Mä meen yleensä lukkoon tuollaisissa tilanteissa, enkä sano kuin "niin, no, niin. joo". Hyödyllistä? Kyllä.

Ulkona on kevät ja mulla on kuuma. Tätä se taas tulee olemaan, hikeä ja tuskaa, koko kesä. Mut ei kai pitäis valittaa. Järvi on melkein auki, joutsenet ui siel ja tappelee aina välillä. Kärpäset on heränneet ja parveilee terassilla ja seinillä. Yritin aamulla ottaa pari luontokuvaa, mutta vituikshan se meni. Kamera oli paska, kuvausmateriaali paskaa, mut ilma sentään kaunis. Pyhpah. Pyydän anteeksi tätä päivitystahtia, mutta en päivittämistä. Pitää ehkä tehdä joku queue ja saatte lopulta kuukausia vanhoja tekstejä kuukausia myöhässä. ... Ehkä siis ei. Nyt. Se rahahomma. Wish me luck.

np: PMMP - Rakkaalleni II

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti