Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Remain namelessJoo. Nostril piercings are gone. Huomenna meen Milkan kanssa kaupunkiin, marssin HalfBlockiin ja kyselen vähän jos vaikka pikkaisen venyttäisin/suurentaisin tuota medusaa. Ihan koska kun eilisen jälkeen tarkemmin ajattelin: olen suunnitellut sitä jo aikoja, ja elän vain kerran, joten who freaking gare's niiQ. Ja jotta kaikki tietäisivät, noi hedelmien kuvat on omistettu ihanalle Wilmalle! ♥ Puspus, senkin nörde. Ja kukaan ei mun kuvien yhteydessä sano mitään kaksarista! :'----DDD

Hyvä päivä taas, oikein jees. Muutokset saa mut aina hyvälle tuulelle, kun ne on tälleen mieluisia. Olisin rynnännyt kaupunkiin jo tänään mutta onneksi Milkalla oli muuta ja pianhan se HalfBlock onneksi sulkeutuu. Rauhassa Elina, rauhassa. Septumkin muuten saa ehkä kyytiä, tai ainakin pienenee, harkitsen tässä vielä mitä sen kanssa teen. Ehkä katselen miltä se isompi medusa alkaa tuntua ja näyttää ja sitten mietin septumin kohtaloa. Medusasta ois tarkoitus saada irti joku neljästä viiteen milliä, riippuen onnistuuko se nyt ollenkaan ja miltä se sitten näyttääpi. Mut kevyempi ja jotenkin fresh olo kun on hieman erinäköinen naamataulu taas. Ah.

Raha-asiat on perseellään. Edelleen. Aina vaan. Naurattaa oikein, kun en osaa itkeäkään. Mut yritän olla välittämättä, ja vaan go with the flow. Mulla ei ole tarpeeksi rahaa e-pillereihin, mut. Ehkä mä ne jostain. Tai sit vaan pitää lopettaa ne ja aloittaa joskus uudestaan kun on rahaa. Jos on, ehehehehehe. Ulkona paistaa aurinko, ja taivas on musta kuin ennen ukkosmyrskyä. On kevät. Vaikka mä tosiaan oon syksyihminen, kevätkin kelpaa. Ainakin nyt, tänään, tässä. Kaikki on ihan semijees.

np: Florence + the Machine - Strangeness and Charm

4 kommenttia :

 1. Kivoja kuvia ja oot niin nätti. :3 Itkettää kyl valmiiks jo septumin puolesta, jos meinaat sen kokonaan ottaa pois, koska se sopii sulle nii hyvin ja muutenki septumit on niin jees, mutta joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuskinpa mä sitä kokonaan, ja nyt kun suunnitelma vaihtui medusan venytyksestä alahuulen labretin venytykseen niin septum varmaan killuu jatkossa ihan normaalisti paikoillaan :3

   & kiitos!

   Poista