Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 14. huhtikuuta 2015

"Soitan huomenna, aamulla"


Aamuun on helvetin pitkä aika.

- -

Jostain syystä mua oksettaa, lieneekö yksi otettu Opamox tai yksi syöty jogurtti syy. Eikö psyykkinen paha olo riitä, pitääkö olla vielä fyysisestikin kamala olo? Oon itkenyt tänään neljästi, viimeksi kun koira nuoli mun kättä. En ansaitse sitä. Mä haluan vain että tää kaikki loppuu, mielellään nopeasti. En usko enää että mua voi pelastaa. Lääkkeet ei toimi, kirjoittaminen ei auta, keskusteluja on liian vähän eivätkä nekään vie tätä pois. Osasto ei ole mun kohdalla vaihtoehto. Mitä muita vaihtoehtoja enää on? Oksettaa. Pelkään ja inhoan oksentamista, mutta se on hetki hetkeltä lähempänä. Paniikki koputtelee sen takia rintaani, Miksi? Miksi minä? Antaisin tän kaiken niin mielelläni pois. Nyt, heti. Pois.

- -

"I'm going to wash my sins away
an angel told me so
when they find me in the river
tell my mother I was a good boy"

np: Mirel Wagner - Ellipsis

1 kommentti :

  1. Voih... Voimia <3 Kyllä ansaitset kaikkea hyvää, vaikkei se siltä nyt tuntuisikaan!

    VastaaPoista