Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 21. toukokuuta 2015

800 merkintää ja ne 210mg

Seitsemän Opamoxia kahdenkymmenenneljän tunnin sisään. Se on kaksisataakymmenen milligrammaa. Ahdistus on megaluokkaa, ja se sellainen häiritsevä olo. Se on niin lähellä etten nieli koko purkin sisältöä. Tekisi mieli, tekis niin mieli.


Paniikki painaa silti läpi, ja mun on vaikea hengittää. Yritän keskittyä kirjoittamaan ja kuuntelemaan iloisempaa musiikkia. Mut täytynee kai odottaa et Opamoxit vaikuttaa ja rauhoittaa keskushermostoa. Yritän keskittyä kivoihin asioihin; mulle on tulossa kolme pakettia (jotka sisältää mekon, mekon, topin, hameen, venytykset ja vihdoin myös Sinuhe egyptiläisen), enää kaksi viikkoa ja päivä niin näen Katien ja saan sen kahdeksan millin labretin, Wilma tulee kesäkuussa käymään mun luona Lahessa, mulle pitäis jäädä vielä rahaakin (ohhoh!) noiden menojen jälkeen (ei paljon, mutten ainakaan ole miinuksella kuten yleensä). Mut on kamalan vaikea tuntea iloa, onnea tai hyvää oloa noista vaikka pitäisi. Se on kai tää olo; kokonaisvaltainen paska olo.

Kohta kuitenkin nukahdan, tiedän sen, ei tällä Opamox määrällä voi pysyä hereillä. Yritän kyllä, mutta. Sain sentään sanottua äidille tänään että mä toivoisin että se vois pitää ja arvostaa mua tällaisena kuin olen; arpineni, lävistyksineni, läskeineni ja takkuineni. Sairauksienkin kanssa. Tän näköisenä, tän luonteisena, tällaisena. Se sanoi ainakin yrittävänsä.

- -

On jännittävä olo muutenkin. Nyt kun Opamoxit alkavat vaikuttaa, jää jäljelle levottomuus ja sellainen... erilainen ahdistus. Ei piinaava, vaan sellainen et pitäis tapahtua jotain jännää. Mielenkiintoista tämä. Huomenna tulee vähän rahaa. Ne menee, mut. Selviän. Taidan mussuttaa muutaman maissilastun ja olla omnomnom hetken. Yrittää hengittää syvään. Yrittää keskittyä ulkoisiin asioihin sisäisten sijaan. Ja sit mennä nukkumaan kun väsymys yltyy tarpeeksi.

EDIT// Vielä viitisen Opamoxia lisää. Saldo: 360mg.
EDIT2// Vielä kolme. Saldo: 450mg. Jos olen mukana laskuissa.

np: Fall Out Boy - Uma Thurman

3 kommenttia :

  1. Mä en osaa sanoo nyt muuta kun että toi NP-biisi on loistava. Mun ehdoton lemppari Fall Out Boyn uudelta levyltä.

    Koita jaksaa. ❤

    VastaaPoista
  2. Niin tuttua tuo saatanallinen olotila ja myös toi, kun pitäisi tapahtua jotain "jännää". Täälläkin ollaan Opamoxin voimin menty, huoh... Mutta nuo sun kesäsuunnitelmat kuulostaa kivoilta ja ootan innolla sitä millainen siitä sun venytyksestä tulee, en oo koskaan nähnyt semmosta! Koeta jaksaa. ♥ Ehkä se auttaa kun on jotain, mitä odottaa? Ei tunnu ihan yhtä turhalta ja päämäärättömältä paskassa lipumiselta tää kaikki silloin.

    VastaaPoista