Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Jonain päivänä mä en enää pysty tähän


Eilisen lähinnä nukuin. Tää aamu alkaa lähinnä sillä, et äiti tuijottaa mun kättä ja toteaa et "kelaa mitä ihmiset oikein miettii kun ne näkee sun käden" - mitä se ei sano ääneen on et sitä hävettää minä. Friikki. Se jonka kanssa ei voi kävellä kesäisin kaupungilla ilman et ihmiset katsoo, tuijottaa, osoittelee, nauraa, kauhistelee. Friikki, friikki, friikki, friikki. Perään sanotaan vielä et "voi luoja noita sun hiuksia" - mitä ei sanota on jotain et jos niitä voi edes hiuksiksi sanoa. Oon niiden silmissä vain ruma, outo ja liikaa.

Tilasin H&M:ltä kaksi lyhyttä mustaa mekkoa, ja yhden vaaleanharmaan topin. Onkohan 2XL liian pieni, mietin tilauksen lähdettyä. Mietin, vaikka ostin juuri kahdet XL-kokoa olevat shortsit ja yhden XL-kokoa olevan mekon (ja silti shoppaan lisää, lyö, lyö jo!). Olen voinut kaikkeen nähden yllättävän hyvin, kai sillä unen määrälläkin on jokin vaikutus, mutta. Niin. Huomenna lähden käymään isovanhempien mökillä, voisi ottaa kameran mukaan ja ottaa ehkä (jos ehtii jaksaa viitsii on säätä) lisää tekotaiteellisia kuvia. Palaan viimeistään keskiviikkona.

- -

Jaksoin käydä tunnin lenkillä äidin ja koiran kanssa. En saanut sanottua et mulla on pian (kesäkuun kuudes päivä) kahdeksan millin reikä alahuulessa. Kyllä, se tapahtuu siis todella! Mä odotan niin innolla, se on mulle todella tärkeä juttu. Tehdä jotain, mitä itse haluaa ja mistä itse pitää. Itselleen vielä! Näkyviä muutoksia, näkyvä juttu, ihanaa! ;_____; Taidan ollakin sit ainoo joka on tätä mieltä, muista vaan "hyi, yök, oksettavaa", mut haitanneeko tuo. Et saa koskaan työpaikkaa / miestä / mitään, ja siitähän jää kamala jälkikin ja sen korjauttaminen (kyllä, sehän nimenomaan vaatii korjauttamisen tän kaiken takia, se on vika) maksaa maltaita! Ja uskon et porukatkin kuvittelee et teen tän ihan vaan niiden kiusaksi, ei esim. koska haluan. Ah.

- -

Kello on yli kahdeksan. On epäonnistunut, yksinäinen ja ruma olo. Hiukset on suihkusta märät ja mun sielu itkee. Mä en oikeasti tunne olevani minkään arvoinen kuin kuolleena. Tää ajatus on kytenyt taas mun päässä koko päivän saaden muotonsa nyt. Mua ei arvosteta tällaisena kuin olen. En tiedä mitä teen väärin, kun vain olen oma itseni. Nähtävästi se ei ole tarpeeksi, tai "hyvin". Ruma, paska, outo, idiootti, friikki. En kelpaa.

np: PMMP - Ikuinen leikki

6 kommenttia :

 1. Hmmm jossain on vikaa koska Blogger ilmotti mulle tästä postauksesta tänään eli keskiviikkona. O.O Mitäköhän tää taas jumittaa. Pitää varmaan pian vaihtaa Bloglovin'iin ym.

  VastaaPoista
 2. Hmmm jossain on vikaa koska Blogger ilmotti mulle tästä postauksesta tänään eli keskiviikkona. O.O Mitäköhän tää taas jumittaa. Pitää varmaan pian vaihtaa Bloglovin'iin ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. luulen että se on tää mun oma domain / url. :// kurjaa sinänä, mutta et ole ainoa jolla tuo ongelma on :DD pitäis varmaan itsenkin opetella käyttämään esim. bloglovin'ia :DD

   Poista
  2. Ja miksi mun kommentit tulee taas useaan kertaan? Tänään mulla ei oo selvästi kaikista sujuvin teknologiapäivä... :DDD

   Poista
  3. Ja miksi mun kommentit tulee taas useaan kertaan? Tänään mulla ei oo selvästi kaikista sujuvin teknologiapäivä... :DDD

   Poista