Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Lost, but not alone

Mä olen vihainen. Sellainen, päättäväisenhiljaisenvihainen. Huomenna mä repäisen. Mä puhun hoitajille jostain, mistä en voi vielä täällä puhua. Ehkä jo huomenna uskallan. Tällä hetkellä mua estää vain muiden kokema häpeä - se ei saisi olla niin. Mä ei pitäisi elää muita varten, mun pitäisi elää itseäni varten. Mutta sitä mä en osaa. Muut menee aina edelle, ja se tuhoaa mut. On jo tuhonnut aika pitkälti. Ketään ei saa osoitella sormella, ja mä pyrin olemaan tekemättä sitä, mutta.


Ärsyttää kirjoitella helvetin tekotaiteellisensalaperäisesti, mutta mun pitää varmistella asioita ennen kuin pystyn avaamaan suuni. Olen myös miettinyt salaisen blogin perustamista, taas, useasti, mutta musta se tuntuisi teeskentelyltä. Mä salailen jatkuvasti koko ajan muutenkin - tai sitten joku tekee sen mun puolesta - joten miksi maailmassa ei saisi olla edes yhtä paikkaa jossa voin olla rehellinen silläkin uhalla että joku joka ei "saisi" tietää, saakin tietää? Mikä musta tekee niin pahan, niin vastenmielisen, niin oudon friikin, ettei mua voi esitellä kokonaisena kappaleena, vaan mut pitää erotella paloihin ja jättää osa pois? Ja siksi musta on tullut tällainen - osien summa, persoonapalapeli - koska en ole koskaan saanut olla rehellisesti ja vain minä, sellaisena kuin olen. Siksi mä en edes tiedä mikäkukamillainenmiksi olen.

Onneksi ympärilläni on myös ihania, auttavaisia, avarakatseisia ja välittäviä ihmisiä. Sellaisia, joille kelpaan tällaisena. Jotka tahtovat mun parasta vilpittömästi. Joihin voin luottaa. Mä aion tehdä elämäni suurimman muutoksen. Se ei tapahdu hetkessä, ei ehkä edes vuodessa, mutta mä aion ainakin yrittää. Mä aion alkaa olla minä. Mä aion antaa ihmisten mennä jos ne eivät voi kasvaa irti vanhoista tavoistaan ja näkemyksistään - tai ainakin työnnän niitä kauemmas. Vahingollisia ihmisiä, ihmisiä jotka rikkovat mut. Tänään mä haluan kovasti olla ehjä, tänään mä haluan löytää vastaukset ja oikeat ihmiset mun elämään. Tänään mä olen helvetin vihainen ja siitä vihasta kasvaa ihan helvetin kauniita kukkia.


np: Neurotech - Atlas

1 kommentti :

  1. Niin ihana ja jotenkin munkin ajatuksista poimittu kirjoitus. Amen. En osaa sanoa muuta. Ihana :D

    VastaaPoista