Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Se tyttö on yksin, se tyttö tahtoo pois, nyt, heti


Ahdistus kietoo mun sydämen rullalle, keuhot painuvat kasaan, rintakehä räjähtää. Mä haluan huutaa ja itkeä, mut ääntä ei kuulu eikä kyyneleitä näy. Olo on järkyttävä; mikään ei auta, kukaan ei auta. Ne ketä kiinnostaisi, eivät kai osaa. Ne joita ei kiinnosta - ne eivät saa tietää. Tärisen, hengitän vaikeasti, ahdistaa, ahdistaa, ahdistaa, ahdistaa. Mä haluan pois tästä olosta, nyt, heti. Ja mä en tiedä miten tästä pääsee pois kuin kuolemalla, nyt, heti - ja siihen mä en ole varautunut. Tää kaikki, miten mä roikun yhden langansäikeen varassa, kuluttaa mun voimia liian nopeasti. Se langansäie oon minä, ja pian se katkeaa. Mä en osaa edes ikävöidä mitään, ketään. En osaa kuvitella että kukaan jäisi kaipaamaan. Ajattelen vain itsekkäästi minäminäminäminä itseäni. Mä en jaksa enää, mä en jaksa enää. Haluan lopettaa hengittämisen, haluan että mun sydän lakkaa lyömästä. Tai että joku voisi oikeasti pelastaa, auttaa, nyt, heti. Toive on turha, kaikuu kuuroille korville, avuttomille käsille. Mä olen yksin. Yksin tän kaiken kanssa, ikuisesti yksin. Yksin, kunnes liityn kuolleiden kuoroon. Väsyttää tää kaikki. Miten mun ympärillä maailma vaikenee ja menee vaikeaksi. Mä haluan vain rauhan, en vittu muuta!

np: Florence + the Machine - Third Eye

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti