Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 8. toukokuuta 2015

Sydämenlyönnit niin tahdittomii

Mua tuijotetaan, mulle nauretaan, musta puhutaan pahaa kun käännän katseen pois. Ääni pään sisällä käskee lyömään, koko ajan, jatkuvasti. Ja tiedän ettei yksi, kaksi, kymmenen lyöntiä riitä sille. Ei mikään riitä. Koskaan. Ikinä. Ahdistus kasvaa, mun on vaikea olla, katoan itseni sisälle ja pysyn siellä. Silti ulkomaailman viha tunkee häiritsevästi läpi, kuulen ne haukkumasanat, ne kaikuvat kaupan käytävillä, auton ovista, kadulla. Lyö, lyö, lyö, lyö. Kaikki mitä teen on väärin. Tunnen sen, tiedän sen. Mä olen väärin. Ehkä otan pari Opamoxia ja nukun, sillä en jaksa enää tätä; ääniä päässä käskemässä, ääniä pään ulkopuolelta nauramassa. Mun täytyy olla sairas ja hullu, sillä mä aion nousta huomenaamullakin.


Sä oot lihava ruma läski oksettava idiootti tyhmä ruma läski oksettava lyölyölyölyölyö lyö se pois susta vaan lihot ja oksetat kaikkia katso ne näkee ne katsoo ne nauraa se olet sinä sinä olet ruma paha ruma oksettava ruma lihava. Älä käännä katsettasi lattiasta tai huomaat; kaikki tuijottaa. Siitä saat, jokainen katse on puukko suoraan sun läskeihin. Toivottavasti kääntävät ainakin kahdesti, muttei tappavasti, toivottavasti kuolet hitaan ja tuskallisen kuoleman. Idiootti. Ruma. Tyhmä. Ja synneistäsi suurin: lihava. Siirry, väistä, varo, oot aina tiellä. Lyö, lyö, lyö, lyö, älä nyt jumalauta jänistä, lyö. Ota veitsi, lyö sillä, vatsaan, suoraan läskeihin. Käännä, käännä ainakin kahdesti. Lyö, kuole, lyö sittenkin vielä. Epätäydellinen paska, pala helvetissä huora. Et edes itseäs osaa satuttaa. Saatanan nolo.

Ja se jatkuu; mä en jaksa enää.

np: Troye Sivan - Happy Little Pill

8 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. niin. en osaa vastata nyt mitään järkevää :/

   Poista
 2. Huolestuttaa, kun sulla on noin paha olo. Voisinpa auttaa jotenkin... <3

  VastaaPoista
 3. En voi sanoa, että tietäisin millanen ihminen sä oot oikeesti, kun en oo koskaan tavannu kasvotusten, mutta SÄ ET ole ruma etkä tyhmä etkä idiootti. On ihan hirveetä kuulla, että se ääni sun pään sisällä uskottelee sulle noin, kun se ei oo totta. Tiedän, että tää ei tuu muuttamaan sitä miten se ääni sua kohtelee, mutta halusin vaan sanoa. Toivon sulle kaiken mahdollisen voiman selvitä! Oot arvokas ihminen, sanopa se ääni mitä tahansa. :)

  VastaaPoista