Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 26. toukokuuta 2015

Valkoista kohinaa

Järkky ahdistus päällä. Tai ei vielä kaikista pahin, mutta tarpeeksi ärsyttävän ahdistavan pelottavan järkyttävä. Ei lamauttava, vaan rasittava. Aamusta otin Ketipinorin, en huomannut vaikutusta. Nyt pitäisi kai tehdä samoin. Aamulla äiti sai kohtauksen kun näki mun ottavan Ketipinoria. Oisko ollu parempi jäädä osastolle jos on noin paha olo ja älä sit ota kaikkia kerralla. Raivo nousi sisälläni. Mitä vittua musta kuvitellaan? Enkö mä saa edes yrittää parantaa oloani (vaikken usko Ketipinorin auttavankaan)? Pitääkö mun muiden mielenterveyden takia ruveta ottamaan lääkkeet salassa tai tiukassa valvonnassa? Mitä mitä mitä hä?


Keskityn nyt muuhun. Torstaina mä näen Milkaa. Sain näin reilun kuukauden myöhässä hommattua säälittävän ja vammaisen synttärilahjan tuolle tytylle, joten pääsen lahjomaan. KORTTIA EI SITTEN MILKA OLE!!1 >:3 Ja lahja on niin pieni ja ruma että :D:D::D::::D:D Odotan jo sitä kesäkuun viidettä, Helsinkiä, punchausta (okei tätä tapahtumaa vähän, sitä tulosta enemmän :D) ja Katiee. Wilmaa näen hyvällä säkällä ens kuussa kahdesti. Kaikkea kivaa edessä. Silti aivot jumittaa huonoissa asioissa: miten rahat muka riittää, jaksanko, pystynkö, riitänkö, tappaako porukat mut kuinka kivuliaasti kun kerron tuosta uudesta bodymodista? Niille kun ei mene kaaliin että mun keho, mun elämä, olen jo aikuinen, teen itse päätökseni. Keskittyvät vain siihen että "et saa työtä tollaisen kanssa" (ja mulla on sentään arpinen käsivarsi ja skitsofrenia -diagnoosi, ne varmaan auttaa myös työnhaussa?) ja "sun rahat menee siihen" (no kyllä, yleensä tässä maailmassa kaikki maksaa) sekä "oot ruma sen jälkeen" (no tää on argumenteista kaikista huonoin koska EN EDES OLE). Usein musta tuntuu että mua kohdellaan kuin teiniä. Ehkä se johtuu siitä, ettei noi päässeet koskaan komentamaan mua niin kuin teiniä yleensä pitää, koska mä skippasin teineyden aika totaalisesti. Hmm.

Mut piti keskittyä positiivisiin. Pakko yrittää. Vois pelaa simssiä, pitkästä aikaa, kunnolla. Viime aikoina oon vaan jaksanut ladata lisää tavaraa siihen, en pelata oikeasti :D Keskittymiskyky ei oo pelannut (hehs, pelannut, you see, hehs), joten. Bläähblaah. AGDSIKJjgoajg. Ostin tänään XZ:n Vanilla Cafe -shampoon. Tuoksuu niin hyvälle. Se on positiivista. Lauantaina mulla onkin tiedossa ylppärijuhlissa pyörähtäminen! Sekin on erittäin mukaisaa! Ja oma sänky, ah, ette tiedä miten hyvin nukuin siinä viime yönä ;______; ♥ Mut jos mä nyt avaisin sen simssin. Hakisin ehkä jotain syömistä tähän vielä. Ja kun/jos pelaaminen ei enää innosta, niin voisin aloittaa lukemaan Hitomi Kaneharan Käärmeitä & lävistyksiä -romaania, joka jäi käteen adlibriksestä kun hinta oli päätähuimaava 3,10€! Mut joo. Yritän pysyä positiivisissa asioissa. Se on vain kovin vaikeaa, koko ajatusmaailman remontti ois tehtävä - ja se ei oo helppoa eikä aina edes täysin mahdollista. Joo. Nyt TS4 →

np: Keren Ann - End of May

4 kommenttia :

 1. Meinaatko kauankin vielä asua porukoilla? Mua ainakin ärsyttäis niin paljon tollanen pään aukominen ym, et mä en jaksaisi. Ja kun et todellakaan ole enää mikään teini vaan aikuinen nainen. Luulen et olis sullekin ihan hyvä et olisit enemmän omassa kodissasi ja välillä kävisit tuolla. Mitä kauemmin sä asut porukoilla, sitä vaikeampaa on sit se omillaan oleminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mmh, tottahan tuo on. oispa asiat helppoja ja mustavalkoisia, ääh :----D mut suunta on selvänä: pois täältä. siihen kun vielä joskus pystyisi... :)

   Poista
 2. Tää nyt liittyy taas aiheeseen tosi huonosti mutta. Saako The Sims 3:ssa pelattua monella perheellä samaan aikaan? Joo, se oli Steamissa alennuksessa joskus vähän aikaa sitten ja latasin sen, sitä ennen olin jumittunu kakkoseen eheh. Mutta siis, sitten ku kyllästyn tohon yhteen perheeseen nii voinko mä vaan jättää sen pelaamisen sillä ja luoda uuden samalla tavalla kun kakkosessa ja sitte se mun naapurusto vaan kasvaa ja kasvaa ku siellä on niitä turhia perheitä. Siis ymmärrätkö mun pointin? Oli niin sekava kommentti taas. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ehkä ihan ymmärtänyt, mutta siis. voit? kai. apua. ÄLÄ KYSY MÄ EN MUISTA ENÄÄ XDDDD siin muistaakseni oli sellain asetus että sai sen naapuruston ikääntymisen/kehittymisen päälle tai pois myös. aaaa. mä en oikeasti enää muista :----D

   Poista