Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 16. kesäkuuta 2015

#818


Ostin septumiin uuden korun. Vaihdoin medusaan uuden pallon. Kunnon mustanaama olen nyt. Hehaheha. Sain estettyä itseäni enkä ostanut laastaria. Äiti kävi kaupungissa ja tarjosi ruokaa, seuraa ja kahvia. Äsken palasin leffasta. Jurassic World oli... no, sanon että kliseinen :-----D En muuta. En ole leffakriitikko tai muutenkaan oikea arvioimaan ko. elokuvaa. Mutta olis sen ajan voinut huonomminkin käyttää! Nyt vain istun ja toivon ettei ahdistus iske tänäiltana. Vähän turhan paljon edelleen kutkuttaa se terä. Vaikka olo on ihan hyvä. Silti. VITTU SILTI. Tiesin että tässä käy näin.

- -

Nyt onneksi vain nukuttaa. Ehkä mä luen hetken ja nukahdan. Hiukset on märät, mutta. Nukahdan silti. Väsyttää. On se ainakin parempi kuin odottaa ahdistuksen nousevan tästä (se jo kutittelee taas jossain tuolla sisällä) ja viiltää. Mua ei innostaisi yhtään mennä huomenna tapaamiseen. En jaksa kuulla "selvisit hienosti" -jauhantaa. Silti herätys 8:30, tapaaminen kymmeneltä. Joo. Toivotaan että kaikki menee hyvin. Toivotaan että selviän. Nyt mun on paras mennä. Joo. Ennen kuin tapahtuu kamalia. Tunne sellainen. Joo. Moi.

np: Placebo - Because I Want You

2 kommenttia :

  1. Moi! Onko sulla tän blogin puolella postausta tms. siitä miten "kaikki alkoi", tai siis kun oot puhunut että sulla on jotain traumoja lapsuudesta? Muistan siis lukeneeni jotain mutta oliko se sitten sen toisen blogin puolella, joka ei kai enää ole näkyvissä? :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo se blogi ei ole enää näkyvissä :3 eikä taida olla sellaista postausta :/

      Poista