Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 22. kesäkuuta 2015

...and death said live


Väsyttää, ai että väsyttääkin! Mutta tää on vain sellaista normaalia, luulisin. Ihan perusväsymystä, että tahtoo nukkua, ei silleen että tahtoo kuolla ei jaksa enää. Oon haukotellut tässä kohta puol tuntia putkeen, ah. Mut vaikka juhannus meni miten meni, taas on toiveikas olo. Perjantaiksi on varattu bussilippu ja sunnuntaiksi myös; käyn Jyväskylässä Nooran synttärikaverina. Wilma toivottavasti pääsee tuossa ensi kuun puolella käymään Lahdessa. Ja jossain vaiheessa lähden Saran seuraksi lävistäjälle. Ja loppuheinäkuusta MARS-yhdistys saapuu luokseni ja vallataan porukoiden kämppä. Pitäisi myös viedä äidin kanssa mamma junalla Helsinkiin kun se ei ole ikinä kai ollut kunnolla junassa :----D Siispä: mä selviän, mulla on ystäviä, mä selviän, mulla on suunnitelmia. Tää on paras kesä ikinä. Oon yrittänyt kovasti päättää niin.

Mut silti, just nyt, taas, väsyttää. Ärsyttävää. Ja käsiä ja jalkoja särkee, rasittavaa. Ja on levoton olo kun tahtoisin kaikenhetitännenyt. Mut mää vähän oon semmonen. Pitää oppia elämään sen kanssa, ni. Tekis vaan mieli käydä nukkumaan, mut perkele kello on vasta puoli kahdeksan. Jotenkin. Siis saahan sitä ihminen käydä nukkumaan koska vain mutta. Ääh :---D Enkä ole edes tehnyt mitään väsyttävää tänään? Herännyt (väsyneenä), käynyt kaupassa ja istunut koneella. Jee. Maistellut eshishoja ja miettinyt että pitäis nukkua ne päiväunet, mutta aina ne jotenkin jäi ja tässä olen väsyväsyneenä. Ehkä mä vaan. Yritän pinnistellä kasiin ja sit vaan kaadun sänkyyn vaikka kaikki muut vielä olisivatkin ylhäällä. Peiton lämpö ja tyynyn pehmeys vain ovat niin kutsuvat... :---D Tulipa tästä väsynyt postaus! Mutta siis. Pointti oli: imah alive and imah kicking the balls of the world w/ my m8s! Kiitos että olette siellä, te kaikki ihanat. Kiitos.

np: Mors Principium Est - The Unborn

8 kommenttia :

 1. Todella onnistunut on tuo sivupalkin kuva susta! Oot jotenki elinvoimaisen näkönen siinä. En mä tiiä, joku hyvä tunnelma siin on :D Ja tämänkin postauksen kuvaa tuijotin todella pitkään pelkästä ihastuksesta. Hirmu lumoavat silmät, ripset ja kasvonpiirteet, joihin luo tarinaa lävistykset ja silmälasit. Ääh. Kuulostaa varmaa tyhmältä jos sanon näin mut jotenki nään niin monenlaista kauneutta tos kuvas.

  En oo muuten kovin monesta kuvasta sanonu tällee, ihan itsekin yllätyin itsestäni :D Ja toivottavasti en kuulosta ihan höperöltä tällaisten ajatusten suhteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. et kuulosta höperöltä AWWWWWWWWWWWW menin aivan sekaisin tästä kommentista :----D aloin hyppiä tuolilla silleen HÖPERÖSTI koska apua. ei kukaan voi sanoa MINUSTA noin? :333

   ISO KIITOS ♥

   Poista
 2. yhdyn edelliseen kommenttiin! jäin pitkäks aikaa vaan tuijottamaan noita sun ihania silmiä <3 :o

  VastaaPoista
 3. mikä on mars-yhdistys?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaveriporukka vain :------D ei mitään tekoa avaruuden tai marsin kanssa, paitsi että ollaan tähtii ♥

   Poista
 4. Oot niin hirmuisen kaunis taas kerran! ♥_♥

  VastaaPoista