Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Hän ei ole täällä


Pitäkää kiinni toisistanne. Mä kaipaan jotakuta, josta en voi enää pitää kiinni, en ikinä, en fyysisesti. Luen sanoja läpi uudestaan ja uudestaan, vanhoja sanoja, uusia sanoja. Itkettää. Pari kyyneltä eksyykin poskelle. Sielu musertuu sun tuskan taakasta. Tää on ehkä vain tyhmää, mutta mulla on ikävä. Aamuyhdeksältä poli, en taida nukkua. Olen syönyt kasan hapankorppuja valkosipulituorejuustolla tässä yön aikana. Olen vajonnut muistoihin, menneisiin aikoihin ja menneiden aikojen tuoksutkin ovat vaeltaneet mielessäni. Hersyvä nauru, huono huumori, uskollisuus. Light-colaa kuluu. Ulkona on jo aivan valoisaa. Kesä. Sitä se kai on. Kello tulee neljä pian. Neljä aamuyöllä. Mä en ole nukkunut silmällistäkään, vaan kahlannut tuhansia sanoja läpi. Niitä joita en ollut tosiaan ennen kuullut. Kuulin huutosi mutten ääntäsi. Anteeksi rakas.

Mä nousen. Mä jatkan. Mä selviän. En vain tästä yöstä, vaan myös huomisesta jne. Kliseinen ällöpaska, joo. Nauraisit paskaisesti. Mä ainakin yritän. Yritän kuten tähänkin asti. Ja paremmin. Kliseinen ällöpaska. Tää postaus on mulle, mä en kaipaa kommentteja. En halua edes. Internet ei toimi kunnolla (siis lähinnä; ei lainkaan, ei edes puhelimessa). En tiedä saanko tätä julkaistua, tai edes tallennettua, vai katoaako tää johonkin jos painan jotain nappia, vahingossa tai tahallaan. Naurattaa itketyksen seassa. Elämä jatkuu; sä elät mussa ja kaikissa niissä muissa. - - 4:53 internet palasi vihdoin, julkaisen tämä seurauksista huolimatta. Mä olen enemmän kunnossa kuin aikoihin, ehjempi kuin vuosiin.

np: Stella - Otavalle

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti