Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 30. kesäkuuta 2015

Hyvää yötä


Heräsin äsken. Kolmansilta uniltani vuorokauden sisään. Tää päivä ei ole vain mun, tää ei ole mun. Ahdistaa niin perkeleesti. Ahdistaa niin julmetun perkeleesti että tekisi mieli ottaa leipäveitsi ja kaivaa se ahdistus rintakehästä pois. Eniten sattuu että tää on mulle normaalia ja mun pitäisi vain kestää eikä valittaa lapsellisesti koko ajan. Ja se, ettei ketään oikein enää edes kiinnosta. Ei vieläkään, ei enää, ei. Ymmärrän, koska maailmassa on niin paljon muuta kuin mun lapsellinen ahdistus mutta. Se sattuu silti. Voisin tietenkin paeta taas takaisin unimaailmaan, mutta luulen ettei se loputtomiin onnistu. Lisäksi heräsin äsken uniltani lonkkasärkyyn enkä uskalla ottaa riskiä että se jatkuisi jos kapuan takaisin pehmeään sänkyyn. Kaiken päälle teen postauksia taas siihen tahtiin ettei ketään varmaan innosta enää lukea.

Syön Nutellaa suoraan purkista, mikä tekee varmasti hyvää kiloille. Pian jo oksettaa, mutta vedän koko noin sadan gramman verran oksettavaa herkkua nassuun. Eihän siinä ole kuin viisisataaviisikymmentä kaloria. Oksettaa. Hammasta, jossa on reikä, alkaa särkeä hieman. Vielä puolisen vuotta kunnes pääsen hammaslääkäriin (olen siis jonossa jo, tervetuloa Lahteen). Harkitsen taas vakavasti nukkumista. Päätäkin tuntuu särkevän hieman tai hieman enemmän. Vittu. Ehkä luen kirjaa pienen hetken ja nukahdan sitten taas? Sounds like a plan to me. Ei tästä muuten tule taas yhtään mitään. Jos uni veisi pois ahdistuksen, jos uni veisi pois väsymyksen, jos uni veisi pois oksetuksen ja halun tappaa itsensä. Hyvää yötä.

np: Musta Paraati - Uusi musta

2 kommenttia :

 1. "Kaiken päälle teen postauksia taas siihen tahtiin ettei ketään varmaan innosta enää lukea."

  Tiedätkö, mä voisin lukea kymmeniä ja taas kymmeniä _sun_ kirjoittamia postauksia putkeen! Käyn joka päivä useita kertoja katsomassa josko olis jo tullut uutta postausta (kyllä, en omista elämää).

  Sun blogis on vaan niin ainutlaatuinen. Joka ikinen teksti vaan imasee sisäänsä. Sun kirjoitustyyli, rikas kielenkäyttö... Ah, täydellistä! Kaiken sen päälle saan täältä vielä niin hirveästi virtuaalisesti vertaistukea. Kiitos siitä, Elina! ♥

  Että antaa mennä vaan aina, jos tuntuu yhtään että olis jotain kirjotettavaa! >:3 Ja voimia hirmuisesti! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;_________; KIITOS. ISO KIITOS. kyynel valahti silmäkulmasta, aww. mikään ei ehkä tunnu paremmalta kuin kuulla oman bloginsa olevan "ainutlaatuinen". suurin kiitos mitä voi lukijalta saada on tällainen kommentti. KIITOS.

   Poista