Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Idiootti


Olo aaltoilee. Voimakkaasti. En jaksa ajatella päivän polikäyntiä; sanon vain että se oli turha. Turha, turhempi, minä. Tunnen olevani irrallaan kaikesta, en tiedä mitä uskoa, kehen, miksi, miten. Väsyttää. Mulla kuitenkin on kuulemma oikeus olla väsynyt. Ja vitut on. Mä en ole kuulemma ahdistunut, vain väsynyt. Kaikki koska sanoin ettei ahdistus tunne yhtä voimakkaasti kuin normaalisti, vaan se katoaa johonkin ja tuntuu kuin verhon takaa. Olisi pitänyt pitää turpansa kiinni. Nytkin ahdistaa, mutta kai se on vain väsymystä saatana. En tiedä mitä voin uskoa enää. Kun en itseänikään.

Nyt tää nimittäin on fyysistä. Käsiä särkee, rintakehää painaa ja se huimauksen tunne päässä. En tiedä, on ollut sekava olo monta päivää - ja se on tää ahdistus. Kai. MISTÄ MINÄ TIETÄISIN. Minä en tiedä mitään, näköjään, mistään. En kai edes sitä että mä haluan kuolla. Nyt. Heti. Koko ajan. Porukat lähti just koiran kanssa ulos, mä voisin vetää kaikki lääkkeet mitä saan käsiini. Nyt. Heti. Kokonaan. Mä en edes tiedä mikä estää mua. Ehkä laiskuus: en jaksa nostaa persettä tästä penkistä. Ois Panacodia, ois mun lääkkeet, ois verenpainelääkkeitä... Kaikenlaista. Ehkä mussa on sen verran inhimillisyyttä jäljellä, etten mä voi tappaa itseäni osaksi muiden lääkkeillä. Hahalol.

Mä heijaan itseäni tuolillani ja toivon nopeaa kuolemaa. Juurikaan muuta ei pyöri päässä. Pelottaa lähteä ylihuomenna Helsinkiin junalla, pelottaa. Pelottaa vastassaolijoiden puolesta, että jos en tulekaan sillä junalla kun sovittiin. Mut kai mä meen. Oon laiska ja tyhmä ja ennen kaikkea saamaton. En saa aikaiseksi ees tappaa itseäni. Paska ihminen. Valittaa vain muille, on muiden taakkana, vittu sentään. Mä en jaksais katella mua, en tajua miten kukaan muu jaksaisi. Pitäisi kai huomenna soittaa hoitajalle ja sanoa että oikeasti, tää ahdistus tappaa mut vielä. Että nähtiinhän se taas; päädyin osastolle. Mutta luulen että "sua ei voi lääkkein auttaa". Paitsi kuolemaan.

Mä olen vihainen. Vihainen itselleni kun olen vieläkin täällä. Vihainen kaikille että olen täällä. Mä en jaksa, en vittu jaksa. Mä en halua tätä, mä en näe mitään pointtia tässä. Pois, rauhaan, ikuisuuteen, tyhjyyteen. Sitä mä haluan. Mä oon kakskytäviis ja en oo saavuttanut vielä mitään - ja tuskin tulen saavuttamaankaan. A waste of space. That's what I am. Oksettaa ajatella itseään. Ei tän kai kuuluisi olla näin? Ei? En tiedä. En tiedä mitä uskoa, ketä uskoa, miten uskoa, mihin, miksi jne. Tuntuu että yksi puhuu yhtä, toinen toista ja kolmas ei mitään. Ja kaiken keskellä kukaan ei ole samaa mieltä mun kanssa. Mä oon nuorallatanssija ilman narua. Mä tipun ilman halki, mut turvaverkossa on suuria aukkoja, sillä kaikki on niin saatanan välinpitämättömiä ettei niitä ole kiinnostanut korjata sitä.

Mä pelkään mihin mä joudun vielä (tai joudunko mihinkään). En ole turvassa missään, en itseltäni. Ainoa keino päästä itsestään eroon on tappaa itsensä, miksei se mene muiden kaaliin? Tää ahdistus syö mua, se on kuin syöpä, se leviää hitaasti mutta varmasti joka saatanan kohtaan mua ja syö mua, mässäilee mulla. Tekee mieli satuttaa, jos olisin aivan yksin, satuttaisinkin. Ei mua kiinnosta mitä mulle tapahtuu. Ainoa mikä mua voi oikeasti satuttaa on muiden sanat, ja niitä mä pelkään (kiitos menneisyys, kiitos). Mä en kestä yhtä helvetin poikkipuista tai vähättelevää sanaa, ja perjantaina niitä on taas tulossa (vitun ruma toi lävistys, saatanan ruma naama sulla nyt, miks vitussa teit itelles tollasta, just joo, idiootti). Mä en vaan jaksa. Mun ainoa syy elää perjantaihin on et haluan (kauhunsekaisesta fiiliksestä huolimatta) kokea ja selvitä dermal punchista. Vitun jees. (Joo, turhaa paskaa taas.)

np: Chelsea Wolfe - The Warden

2 kommenttia :

 1. Oon lukenut sun blogia ja oon huomannut että sulla on tosi paljon samanlaisia ajatuksia kun mulla. Onko sulla diagnosoitu mitään mt-ongelmaa? Itselläni vuosi sitten psykoottinen masennus. Voimia sinulle!:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on diagnosoitu määrittämätön skitsofrenia.
   kiitos voimista :3!!

   Poista