Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 5. kesäkuuta 2015

Jalokiviä


Se on ohi. Ja siinä möllöttää :3! Vähän vielä mustetta huulessa ja ympäriinsä siitä keskitysoperaatiosta, mut ne häviää ajan kanssa. OLEN NIIN ONNELLINEN. Kerronko heti kaiken? :----DD MÄ SELVISIN HENGISSÄ enkä ees pyörtynyt joten. Epic win? Joten siis. Alusta. Marssitaan Katien kanssa Paradiseen ja törmätään lävistäjään heti hississä. Paniikki ei iske vielä. Istutaan sohvalle ja täyttelen paperit. Ja sit se alkaa. Aaaaaapua, en tiedä mitä olettaa. Makaan siinä laverilla (siis mikä sen nimi nyt on, hienosti, se sellanen pöytä?) ja paniikki ... ei ilmesty vieläkään kunnolla :D Siinä sitten piirrellään mun naamaan ristejä ja rasteja ja katellaan mihin kohtaan punchaus tulee. Lopulta consensus ja paikka on siinä. Tähän meni ehdottomasti pisin aika koko toimituksesta.

Sit tavarat lopulliseen järjestykseen. Saan hengitysohjeistuksen. Pihdit sun muut huuleen. Päätän etten ota Katieta kädestä. OTAN KATIETA KÄDESTÄ. Ja sit mennään. Huudan "AI VITTU!" kun kuuden millin punchi läiskäistään huulesta läpi (taisin myös unohtaa hengittää). Viiltävä kipu ... mut lopulta ei nyt niin paljon pahempi kuin normilävistys. Kipu kesti sekunnin, joten sen kesti vallan hyvin. Whuuuusshhh huumaava tunne kulkee kehon läpi. Samaan aikaan lävistäjä venyttää punchin kahdeksaan milliin, poistaa pihdit (tää oli ehkä inhottavin vaihe jotenkin?) ja laittaa korun paikalleen. Ja tadaa! Mulla on kahdeksan millin labret! Oon järkyttynyt, odotin että oikeasti vähintään pyörryn tai vedet ja veret lentää pitkin seiniä silmistä ja muista ruumiinaukoista. (Olin kuulemma kuitenkin semisti brutaalin näköinen kun verta oli pitkin leukaa, poskea ja kaulaa :-------D Onneksi en itse nähnyt tätä. Olin kuulemma zombiewalk -kamaa - harmi että ne vaan oli olleet jo edellisellä viikolla :// :----D)

Huuli on turvonnut, mutten mitenkään infernaalisesti. Jälkikivut on aika laimeat (:----D), normilävistykset on "tykyttäneet" paljon kauemmin ja tuntuneet inhoilta pitkään lävistämisen jälkeen. Nyt ... oikeastaan tunnen lähinnä mun oikean polven, jonka tuhosin ryssimällä komeasti pitkin pituuttani keskellä mukulakivikatua keskellä Helsinkiä keskellä ihmisjoukkoa. Tissi kärsi samassa myös, ja mul on kaunis hieman tiikeriraidallinen tissi tällä hetkellä :(((( Ja polvi paskana tosiaan. Mutta. IMAH THE WINNER silti :3 Olen erittäin tyytyväinen; palveluun, labrettiini ja kaikkeen. Ah. ♥ Nyt jatkan itseni ihailua peilistä ja käyn antamassa punchille kunnon lämpimän vesikylvyn. Tähän lopettelee erittäin onnellinen pieni Elina purrr~ I'll be back!

np: Pariisin Kevät -  Jalokiviä

18 kommenttia :

 1. Cool! Joko kuulit kauhistelua? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itseasiassa... EN :------DD kukaan ei ole sanonut et "hyi saatana" tai "oksettavaa" tai muutakaan. me happy :3!

   Poista
 2. OH MY toi on aivan sikahieno!! Ja vielä ilmaset botoksitki kaupanpäälle ;D
  Mimmosii korui tossa nyt sitten käytetään? :o Tai siis onko peruslabrettikoruissa nuon isoja vai onko tohon ihan omat korunsa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä ;) :D:D:D:D:D
   öähähähähäööh. aivan. mun piti alunperin kertoa se. voisin tänään väsätä postausta ja kirjoitella siihen tuosta korusta ainakin? :---D

   Poista
  2. Joo tee ihmeessä! Ainaki mua kiinnostaa huikeesti :D

   Poista
  3. Muakin kiinnostaa! Oot Elina eka kellä olen edes tuommoisen lävistyksen / korun nähnyt :o :)

   Poista
 3. ääks, sopii hitsin hyvin! oot söpööööö.

  VastaaPoista
 4. Se on niiiiiiinnn hieno ;_; ♥

  VastaaPoista
 5. WAUWAUWAU! ♥ Toi on niiiiiiin sua!

  VastaaPoista
 6. Ihana! Ja oot taas niin kauniina. Olit rohkea :3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. höpöpöpö kiitos :3 mut rohkee olin kyllä :----D XD

   Poista