Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 2. kesäkuuta 2015

Jännä, jännittää, jännästi

Tää päivä pähkinänkuoressa: TS4:n kanssa taistelua (olen vain tyhmä), ahdistusta (muttei ihan niin kovaa kuin eilen kun meinasi taju lähteä useaan otteeseen) ja ... en mä kai muuta ole tehnyt? Lukenut hieman murska-arvioita saanutta Dan Simmonssin Flashback -romaania (mutko se oli halpa ja ulkonäöltään sopivan kulmikas kirja...!). Olo on kuitenkin enimmäkseen ollut siedettävä, ei sellainen musertava kuin eilen, ja olen pystynyt keskittymään muuhunkin kuin ahdistukseen. Pikkuisen, mutta kuitenkin! Se on plussaa, aina, pikkuisen. Välillä on kyllä tullut fiilis että räjäytän kaiken paskaksi, mutta olen selvinnyt ja silleen.

Oon yrittänyt taas keskittyä positiivisiin. On perjantai, jolloin tapahtuu monta kivaa asiaa: 1) pääsen Helsinkiin, 2) näen Gabin ja Viivin, 3) näen Katien ja ei suinkaan vähäisimpänä 4) mulle punchataan 8mm labret (ja olen jo alkanut epäillä pitääkö sittenkin vetäistä se 10mm sitten joskus tulevaisuudessa... :--------D kunmikääneiriitä.jpg). Ja on tiedossa muutenkin kavereita, on tiedossa mm. Lasten Hautausmaan keikkaa, on jänniä kesäpäiviä jne. Rahat on tiukilla, koska olen idiootti, mutta mä yritän selvitä ja toivon anteeksiantoa ja jaksamista kaikilta mun suhteen. Kiitos, ja olen pahoillani.

Oon miettinyt jo pidempään et ois ihana aloittaa postcrossaus taas. Jotenkin en oo vaan saanut aikaiseksi sitäkään. Ja kun rahaa ei ole niin se yhdenkin kortin hankinta per kuukaus... :/ Voisin lyödä itseäni tän tuhlailevuuden takia, mut tänään, just tässä, ymmärrän ettei se auttaisi kuin hetkellisesti. Mut kyllä, kyl mä olen edelleen ahdistunut, väsynyt ja hieman masentunutkin, mieli maassa. Yritän silti tällä hetkellä kovasti puskea läpi siitä paskan olon kalvosta mikä sumentaa näkyväisyyden ja estää mua nauttimasta. Onneks on ihmisiä ympärillä, jotka välittää. Välittää huolimatta siitä että olen ruma, outo, läski, friikki ja sairas. Kiitos, ja anteeksi.


oli vaikea hymyillä, näytin oudolta, joten en hymyillyt

Huomenna poli. Jännittää, en tiedä haluanko puhua vaikka olisi kamalasti asiaa, mutten tiedä mitä. Hmm. Mut kai kaikesta selviää. Kai. Ääh. Mut rohkeesti eteenpäin, ei sitä voi välttääkään (en halua ~40€:n laskua vain koska "jännittää", pyh). Mut nyt kutsuisi sauna. Sit pääsen toivottavasti pelaamaan TS4:sta (jonka jouduin sähläämiseni takia lataamaan uudestaan jo toisen kerran tänään voihan vitura sentään oon käsi :-----DD). Joten. Ei mulla muuta kuin... KIITOS PAREMMASTA PÄIVÄSTÄ PÄÄ. ♥ Toivottavasti teilläkin on ollut hyvä, parempi tai paras päivä :3

np: Laces - Love Me Sober

3 kommenttia :

  1. Oot vahva. Jaksamista ! <3

    VastaaPoista
  2. Purr mikä naikkonen! ♥ Oot herkkuli.

    Postikortit ja varsinki merkit on ihan vitun kalliita. Onneks netistä saa tilattua kortteja halvalla.. :B

    VastaaPoista