Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 27. kesäkuuta 2015

Jyväskylä once again

Olen Nooralla. Miten matka lähti käyntiin? No, viisitoista minuuttia myöhässä :) Lopulta kuitenkin matka Jyväskylään sujui Onnibussissa ööh... miesseurassa, jos näin voi sanoa. Vastapäätä (kyllä, vastapäätä, paikoistaparhaat.com) istui kaksi keski-iän ylittänyttä herraa, jotka ehtivät matkan aikana puida kaiken autoista, natseista ja talouskriisistä. Yritin siinä sitten lukea Viimeistä toivomusta ja tuketua - en pullaan, mutta - patonkiin. Ja koska bussin wc oli rikki, pidimme Hartolassa viidentoista minuutin vessatauon, ja jatkoimme sitten matkaa. Lopulta olimme noin kaksikymmentä minuuttia myöhässä, ja naurahdimme Nooran kanssa sille noin kolmen bussilastillisen jonolle, joka odotteli Onnibussiaan laiturilla kolme Jyväskylän päässä. Monella oli näköjään asiaa Kokkolan suuntaan...

Kauppaan, pakastepitsua mukaan (ja vähän muita herkkuja) ja Nooran kämpille. Siellä uuni päälle, pakastepitsua naamaan ja silleen. Lahjoin Nooraa pienesti (koska siis se täyttää kaksikymmentäviisifuckingyears) ja Noora arvosti (...). Pyörähdin suihkussakin, ja oli vähän niiQ sellain rauhallinen koti-ilta. Kuunneltiin hyvin randomia musiikkia ja käytiin semiajoissa nukkumaan. Heräsin ekan kerran joskus viiden jälkeen paniikissa että oonko unohtanut herätä herätykseen ja Noora on hhhhhyvin vihainen (!!), mutta tosiaan. Kello oli jälkeen viisi aamulla. Siinä sitten tasaisin väliajoin heräilin, kunnes puoli kymmenen ei enää tullut mitään ja pomppasin ylös - nimenomaan pomppasin, sillä onnistuin nousemaan patjalta (edelleen) kipeän polven päälle ja voi perrrrrrkkele sitä noustiin meinaan äkkiä kun sattui! Noora keitti meille puuroa, ja nomnom.

Poistuimme kämpältä jossain välissä keskustaan (mikä on outoa sanoa koska olimme jo keskustassa mutta eipä takerruta). Pyörähdeltiin kaupoissa, ja mukaan jäi mulla Saints&Mortalsin tuollainen piiiiitkä liehukepaitajuttu (viininpunainen) Carlingsilta (alesta 17,45€), parit korvikset ja rannekoru Ginasta (maksoivat alen takia yhteensä hurjat about 5€) ja jännittävänharmaa, jännittävällä selällä varustettu maximekko H&M:ltä (15€ ja kuvitelkaa, se on L, siis L-kokoa, ja H&M:ltä! maailman seitsemäs ihme taitaakin olla tämä!). Aivan ja isälle syntymäpäivälahja ja äidille yksi saippua mitä se on himoinnut. ENKÄ OLE PEEAA. Tää on hieno tunne. Olen ylpeä itsestäni. Noora löys uskomattoman kauniit kengät, ohlalaa. Jos olisin Noora, olisin hyvin onnellinen niistä. Ja olin vähän muutenkin, koska Noora etsi kenkiä, hihihii. Ja käytiin me Vaffeli-kahvilassakin herkuttelemassa! Mulle mango-papaijafruitie ja banaani-pekaanipähkinäbrownie & Nooralle mansikkavettä ja vohveliherkku lisukkeineen. Nomnom!


uudet tiukukorvikset ah ja oih ja voih! ♥ näis on kaunis ääni!

Takas Nooran asunnolla tehtiin pulled porkia pitaleivän sisälle tungettuna. Pelkäsin Nooran reaktiota, koska se ei ollut syönyt tuota aiemmin, mutta nähtävästi ruoka mattoi :3 ♥ Nyt Noora lakkaa kynsiään, ja mä kirjoitan tätä. Ois tarkoitus mennä lähibaarintapaiseen istumaan hetkeksi ja kai maistella etanoita. Pelottaa, mutta kai pitää uhrautua koska ne on kuulemma hyviä ja Noorakin söi pulled porkia! On ollut tähän asti erittäinkin mukaisaa (mut hei, mä oon sentään parhaan ystävän luona joten ei kovin usein ole kovin paskaa ♥). Kaupungilla välillä ahdistus etsiytyi puristamaan rintaa ja pakokauhu laskeutui ylleni, mut sitkeästi menin eteenpäin ja selvisin. Kaikenkaikkiaan olo on ollut yllättävän hyvä. En valita. Oon huomannut että mulle on tehnyt hyvää matkustella ja nähdä erilaisia ihmisiä - noin yleensä siis. Kun uskallan käydä kaupassakin, maksaa ostokset, puhua randomeille jos tarve vaatii ja katsoa ihmisiä silmiin. Ei pelota enää niin paljon matkustaa yksin junalla tai bussilla, en jaksa stressaa jokaista helvetin asiaa joka ehkä voi mahdollisesti mennä pieleen. Kai tää on sitä että kasvaa henkisesti? Nyt kuitenkin lopetan jaarittelun, ja meen ahdistelemaan Nooraa. Huomenna on lähtö takas Lahden suuntaan iltapäivästä, joten kyllä tässä vielä kaikenlaista ehtii. Tai sitten ei, jos ei huvita. :3 Adios until we meet again.

np: Paperi T - Mainstream-Solo

6 kommenttia :

 1. Kuulostaa hyvältä meininkeeriltä, hyvässä kaupungissa. Paitsi vastapäätä istuminen lyhyilläkin matkoilla on saatanasta, mutta selvisit. \o/

  Pitäisi varmaan tehdä jotain hienoa itsenikin, mutta nekailen kotona vain. Iloa iltaanne! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin selvisin 8D! kiitos iloista, oli oikein iloisa ilta :3!

   Poista
 2. Hei ihana, sulle on haaste! http://aiatar.blogspot.fi/2015/06/mina-en-tee-haaste.html

  VastaaPoista