Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 29. kesäkuuta 2015

Rakkauksia ja avattuja pakkauksia


mansikkaa kipolliset, kiitos


sinne ne sit johonkin katos


uusi rannekoru, halpa, gina tricot


tärähtänyt kuva; kahdet korvikset, halvat, gina tricot


käytössä jo ollut (ja kauniin ryppyinen) mekko takaapäin, 15€, h&m


ryppyinen tämäkin (ja oudon sinisävyinen kuva wtf), 17,45€, carlings


pidän tän merkin vaatteista aika usein, oisinpa vain pienempi ;_____;

Ne etanat olivat hyviä. Tai no, eivät lempiruokaa, mutta syötäviä. Maistuivat hieman metsälle, ja paljon sille valkosipujutulle jossa olivat. Koostumus? Sitkeän sienimäinen :D Syötäviä siis. Voisin syödä uudelleen, varsinkin kun kuvittelin että ne maksaa 50€/kpl ja olikohan nuo kuusi kappaletta hieman alle seitsemän euroa? Oli mukaisa elämys, kiitos Noora! Sunnuntai, rakkaan ystäväni syntymäpäivä, alkoi loistavasti: mun matkakassi hajosi (siitä irtosi koko vetoketjunsulkija ja vetoketjusta tuli siis turha), ja siinähän sitten juostiin ympäri Jyväskylän tyyliin kahta avoinna olevaa liikettä ja etsittiin korvaavaa. Lopulta löytyi sopiva, pienempi tosin, mutta. Selvisin sen kanssa. Onnibussit (kyllä, kaksi) olivat täynnä lähinnä Helsinkiin matkustavia, mutta matka meni ihan mukaisasti. Porukat noutivat mut juna-assalta (joka on siis to be Lahden Matkakeskus) ja kasin jälkeen olin kotona availemassa mulle tullutta pakettia!

Paketissa oli, tyntyndyy!, vesipiippu. Hommasin sen vähän niinko eräiden MARS-tytyjen vierailua varten yhteisymmärryksessä heidän kanssaan ja AI ETTÄ olen saanut kuulla jo moralisointia mokomasta, joten jos sulle tulee mieleen että "se on vaarallista" tai "kuolet siihen" tai "ei se ole sallittua" TAI MITÄ TAHANSA VASTAAVAA niin kiitos, olen kuullut sen jo, ei tarvitse toistaa. Vähän sama kun niiden eshishojen kanssa; se on myrkyllistääääääää!! Aaaaaa. Sama se kai on millä itseään "myrkyttää", mä sentään en juo alkoholia kuin mauksi joskus harvoin. Enkä polta nikotiinituotteita. Enkä piikitä mitään suoneen tai vedä jauhoja nenääni. Et kyllä mullakin jotain pitää kai olla millä myrkyttää itseni :----D Hehs ja lolz. Olen paha, kamala ja silleen. Argh :3 HIT ME BABY ONE MORE TIME.


ja tässä onkin sitten jättimäisessä laatikossa saapunut Saatana itse sekä
- hiilet (vai miksi niitä sanotaan)
- mango-meloni -makuthing
- vihreä omena -makuthing

- -

Kävin lenkillä koiran ja äidin kanssa. Ja suihkussa. Ja söin. En tosin tässä järjestyksessä, mutta kuitenkin. Mul on tunne et ens kuu menee täysin perseelleen rahojen suhteen. Tai ei vain tunne, mä tiedän sen. Vituttaa että oon ollu taas tällanen persereikä (kuten aina), mutten ala nyt selittämään mitään. Oma vikahan se on. Ahdistaa hieman enemmän sen takia. Lisäks ahdistaa, kun aamulla kauppaan lähdettäessä (noin kaksikymmentä ja päälle astetta lämmintä) äiti käskee pistämään päälle pitkähihaista. Ei kuulemma kestä kun ihmiset tuijottaa koska mulla on niin kamalan näköinen käsi. Ahdistaa ja vituttaa. Koska jos mulla ois syöpä ja kemoterapia veis mun hiukset se ois ihan fine. Mut mielenterveysongelmia pitää piilotella. Et. Ei vittu. Mä olen maailman syöpä, paska ihminen joka on pilannut koko elämänsä. Tulispa syksy ja kylmä, ei tarvis muiden hävetä mua ja mun sairauksia.

Ylihuomenna heinäkuu. Perjantaina rahaa. Sunnuntaina iskän synttärit. Heinäkuu jo. Viimeinen toivomus on pian loppuun luettu, ja odottelen postista seuraavaa osaa. Aion lukea nyt kun luetuttaa ja pystyn keskittymään edes jotenkin ja jonkin aikaa kerrallaan. Tekee mieli jotain hyvää. Ei pitäisi, koska olen lihonut kaksi kiloa lyhyessä ajassa. Jokin osa musta ei jaksa välittää. Silti tekee mieli lyödä itseään kasvoihin kunnes ne sinertävät kuin mustikat. Ahdistus syö tällä hetkellä mua, mässäilee mun rinnassa kaikella sillä paskalla. Ei polia tällä viikolla, ja tällä hetkellä se tuntuu hyvältä. En jaksaisi käsitellä asioita, en puhua mistään, en olla edes vähän koosteinen. Nyt taidan... hakea jotain syötävää. Mitä herkumpi, sitä parempi. Vitut jostain kahdesta kilosta, ne ehtii poistaa myöhemminkin kun on fiilis. Nyt ei ole. Nyt tahdon rauhaa, ymmärrystä ja poistaa ahdistuksen. Muuten menisin jo sänkyyn ja nukahtaisin, mutta kun takut on ihan märät vielä ja äähblääh. Ei siis vielä unta. Sen sijaan, nyt VITTU OIKEASTI, nomnom ja musiikkia. Kiitos.

np: The New Division - No Health

2 kommenttia :

  1. Näin eilen näköisesi tytyn tuollaisessa viininpunakassa liehukkeessa. Saatoitte olla te. T. rasvainen_stalkkeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oh my oh my oh myyyy! minut on spotattu, omg! :--------D

      Poista