Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 15. kesäkuuta 2015

Sadepäivän pakoretki


iskän pasGainen auto edessämme


...ja takanamme! :----D


satoi, ja testasin kameran ominaisuuksia (en osaa)


"huomio kapteeni, kohde vasemmalla!"


...lisää kameran hienojen suodattimien testausta!


niitä testaillessa aika kuluikin, ja oltiin jo takas Lahessa!

Eli porukat päättivät tehdä eilen suunnittelemattoman sadepäivän ryntäyksen Ikeaan, ja minähän ängin kameran kanssa mukaan. Mulle ei jäänyt mitään käteen, mutta porukat löysivät etsimänsä päiväpeiton ja hieman jotain muuta sälää. Enhän mä sieltä tarvitsisikaan kuin sen peilin, mutta sillä ei ole kiire ja hintaakin on kuitenkin ööh olikohan 60€, joten ei tässä hetkessä, ei. Olo on ollut ihan jees, mitä välillä oon vihannut maailmaa, enkä oo oikeen jaksanut jutella kenellekään. Mutta, ihan jees siis!

Mun piti mennä kämpille tässä jo tänään, mut jotenkin ei ole intoa ollut. Sataaja blääh. Ehkä huomenna? En aio pakottaa kuitenkaan itseäni, koska rahaakin on vähän. ...ja tahdon kovasti ostaa Village -lautapelin ennen juhannusta - vihdoin! Oon saanut siihen suosituksen jo aaiiiikooojaa sitten, mutta ei ole tullut hankittua sitä itselle. Ja hei, jotain kivaa vielä (tylsät on puheenaiheet... :----D): sain mä uudet tyynyt tuossa ööh lauantaina! Ai että, ei tarvi nukkua enää paskatyynyllä ja koristetyynyllä! Mokomat olivat halvat ja ai että niin mukavat nukkua. Imah in lööv ♥

Mut joo. JUURI SAAMAMME TIEDON MUKAAN mä menenkin huomenna kaupunkiin, ja suuntaamme Milkan ja Petrin kanssa katsomaan Jurassic Worldia :------D Näin ne vaihtuu ja muuttuu, asiat :---D Ooh! Ja kaikille tiedoksi: olen tehnyt syntiä en ole koskaan nähnyt niitä alkuperäisiä Jurassic Parkeja. Piste. Nyt se on sanottu. Mutta joo. Nyt taidan heittäytyä TS4:n ihmemaailmaan, on paljon tehtävää siellä... ... ... ... :'--D Elämäni sisältö = elämäni sisältö. Syvällistä. Että siis. Poistun. (Siis sinne sims-maailmaan!)

np: Volbeat - Heaven Nor Hell

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti