Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 6. heinäkuuta 2015

Hold me close, don't let go, watch me burn


mommy look at me, look at me! I can kill myself with my own bare hands

Oksettaa, oksettaa, oksettaa, oksettaa. Ahdistus. Itkettää, itkettää, itkettää, itkettää. Ahdistus. Aamusta alkaen; ahdistus. Mä en jaksa, mä en halua, mä en... Mua väsyttää, mutta oon silti ylhäällä koska on laiskuutta maata koko päivää. Lyön itseäni kasvoihin avokämmenellä; laiska. Odotan josko hoitaja soittaisi. Josko se soittaisi... En tiedä pystynkö puhumaan. Pystynkö puhumaan selkeästi tai selkeitä. En edes jaksa tai pysty ajattelemaan mitä pitäisi sanoa. Ehkä menen nukkumaan, ehkä menen ja vastaan unisena puheluun. (Laiska!) Oon lopussa, aina ja ikuisesti vain lopussa. Mikään ei kiinnosta, mikään ei iske, mikään ei potki. Mä vain olen, tuhlaan omaa ja muiden aikaa.

- -

Kajareissa Karen Elson (ihastuin!). Nukuin melkein kolme tuntia lisää. Sitä ennen päätinkin laittaa hoitajalle viestin ettei tarvi soittaa, jutellaan sitten keskiviikkona. Väsyttää ja oksettaa edelleen. Eniten väsyttää. Ja jotta ois erittäin hauskaa, jalkoja särkee aivan helvetillisesti. Särkee vaikka en ole tehnyt mitään ihmeellistä. Kävellyt normaalisti sen pari, kolme kilsaa päivässä koiran kanssa hitaasti laahustaen. Ahdistaa, ahdistaa, oksettaa, ahdistaa. Järkeviä sanoja ei tule ulos mun suusta tai ilmesty näppäimistön kautta näytölle - liian outo ja paha olo. Ehkä meen vielä nukkumaan, jos olo vaikka mystisesti katoais kun vielä nukkuu hieman lisää. Jos vaikka illalla postaisin iloisena. Tai joskus. Anteeksi turha postaus.

np: Karen Elson - Lunasa

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti