Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 27. heinäkuuta 2015

Kymmenen kysymystä

Nyt pukkaa taas haastetta, KIITOS NÄNNI! Olen taas paska enkä haasta kettään, hehehihi lyökää!


1. Pelaatko pelejä? Millaisista peleistä tykkäät?
- PELAAN! Niin lauta- että PC-pelejä. Konsoleihin en ole koskaan ihastunut. Tällä hetkellä iskee lautapelipuolelta Fluxx -korttipeliperhe, Village, Catan, Carcassonne lisäreineen ja tietty aina ja ikuisesti Bang! + vähän mikä sattuu osumaan. Tietokoneella oon viime aikoina jaksanut pelata vielä lautapelejä huonommin, mut The Sims 4, Life is Strange, Civilizationit ja Telltale Gamesin point&clickerit on jeeeeees.

2. Kappale joka soi useinmiten päässäsi?
- Ah. Korvamatoja on kyllä aina, enkä osaa sanoa et ois mitää kestosuosikkia. Muttamutta. Viime päivinä on päässä jumittanut ... Antti Tuiskun Keinutaan ja Särren Hesan naiset :--------D

3. Mihin käytät eniten rahaa pakollisten laskujen jälkeen?
- Kirjoihin ja musiikkiin, pakkohan se on myöntää :-------D Ah. Mutko rrrrrrrakastan, onko se väärin?

4. Mitä asiaa ikävöit lapsuudesta?
- En muista lapsuudesta kuin oikeastaan ikäviä asioita, joten pakko sanoa ettei ole kamalan ikävä. Ehkä sitä välittömyyttä mikä mun ja veljen välillä oli?

5. Milloin koit viimeksi saavuttaneesi jotain? Mitä saavutit?
- Nyt pistit pahan. Oikeesti. Apua. Tää ei ole nyt oikea saavutus, mut viimeksi tuli sellain "jes!" -hyväolosaavutusjuttu kun sain itselleni lääkäriajan. En uskonut sen olevan mahdollista varsinkaan näin nopeasti, joten siitä tuli sellain. Ah, mä selviän -olo. Ehkä se oli enemmän helpotusta, mut. EN MÄÄ TIERÄ.

6. Jos saisit tuhlattavaksi tonnin ja ainut ehto olisi käyttää se tunnin sisällä, mitä ostaisit?
- Maksaisin kaikki laskut ja silmälasien osamaksun pois. Sit tilaisin varmaan ulkomailta kaikkea siistiä välittämättä postareista. Vaatteita ja sen kauan haaveilemani Emilie Autumnin kirjan (jota ei kohta enää kai saa joten nyyhkis).

7. Mikä on saanut tänään sinut hymyilemään?
- Koira. Se saa mut lähes aina hymyilemään. Joona on semmonen pullapullamöömööihana että!

8. Jos voisit olla päivän ajan joku muu, kuka olisit ja miksi?
- Oisin joku vaan. Joku jolla ei ole mt-ongelmia, joku "tavallinen". Ja kokeilisin millaista se elämä sitten on, kun ei ahdista tai masenna tai pelota koko ajan.

9. Jos voisit muuttaa yhden asian maailmassa, mitä muuttaisit ja miksi?
- Varmaan poistaisin ihmiset. Maapallo vois paljon paremmin ilman meitä, uskoisin.

10. Ruoka tai asia, jota et voi sietää?
- Ruokia en ees ala luetella, niitä nimittäin löytyyyyyyyyyy. Ylipäätään näitä ois vaikka kuinka, ha! Tällä hetkellä en voi sietää tätä ällöä kosteaa ja painostavaa ilmaa joka tekee musta hikisen ja ällöttävän. Yyh!

np: The Scenes - Mythopoesis

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti