Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Mul on outo olo; olo etten kuulu tänne

Wilma tuli, oli, kävi. Mulla oli pari kuvaa saapuvasta Z-junasta ja mun odotusilosta virneessä olevista kasvoista, mut unohdin muistikortinlukijan kämpille. Jäätte nyt paitsi noita paria tylsää kuvaa. En tiedä mitä kertoisin. Wilma saapui, käveltiin keskustaan ja kauppaan. Haettiin pakastepitsaa ja kolaa. Mentiin mun kämpille. Wilma pääsi testaamaan TS4:sta (hieman, anteeksi että valtasin koneen sitten myöhemmin!). Sitten leffaan; karkkia ja limsaa/energiajuomaa. Terminaattori oli hyvä. Olin tyytyväinen että tuli nähtyä se. Takaisin kämpille. Fluxxia ja randompelejä tietokoneella. Mukaisaa, oikein, oikein mukaisaa. Lopulta mä taisin olla se joka tahtoi nukkumaan. Ja sitten me nukuttiin :----D Tänään herättiin sit aivokuolleina. Musta ei irronnut yhtään järkevää sanaa varmaan koko tän päivän aikana. Hieman lisää Fluxxia, hieman lisää pitsaa. Sitten Wilma lähti. Pitää muistaa nähdä useammin ♥!


Ja mä palasin porukoille. Palasin terän kanssa. Mä viilsin jo maanantai-iltana, pari pintanaarmua, mutta kuitenkin. Ja mä olen niin väsynyt. Miten vuorokausi ystävän seurassa voi väsyttää näin paljon? Mä oon viimeiset kaksi tuntia miettinyt vakavissani nukkumista, ja tän jälkeen menenkin nukkumaan. Tällä hetkellä mä oon jossain välitilassa, jossain ulottumattomissa. Mua itkettää, mua väsyttää. Mulla on olo et haluan kadota maailmalta moneks päiväksi. Mä toistelen taas sitä mantraa jonka mun pää oksentaa huulilta ulos: "mä en jaksa, mä en halua tätä, mä en jaksa, mä en halua tätä". Vittu kyllä vihaan itseäni. Mä haluaisin vain että joku muu vois pelastaa mut, joku muu kuin minä. Mulla ei vain ole tahtoa tai voimia. Tuntuu taas että leijun, tai ei, en leiju, maailma vain etääntyy. Revin rupia mun kasvoissa, olen taas raapinut kasvoni verille, ja toivon kuolemaa. Ei sen pitäisi mennä näin. Anteeksi.

np: Pyhimys - Kaunis mieli

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti