Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Ne jotka syntyvät ikuiseksi, ja ne jotka elävät hetken vaan

Huomenna pitäisi soittaa lääkärille. Jos se on paikalla. Jos, jos, jos, jos. Jos se vaikka vihaa mua. Jos mä häiritsen sitä turhaan. Jos se ei voi auttaa. Jos. Ahdistaa niin paljon, niin helvetin paljon. Päivästä toiseen tätä, kun kukaan ei edes usko mua. Mä en tunne mun käsiä taas ja tuntuu kuin joku kääntäis veistä mun rintakehässä - paitsi pahemmalta. Sen takia mä haluaisin upottaa sen veitsen tuohon rintojen väliin, kääntää, kääntää, kääntää, kääntää loppuun saakka. Jotta tää loppuis, tää fyysinen kipu. Pitäisi muistaa paljon asioita mitä sanoa lääkärille, mut ne pakenee mun aivoista, ne sanat. En saa niitä kiinni. Ajatuksia. Apua.

- -


myöhemmin:
En usko mun mahdollisuuksiin huomenna. En usko että mua voi auttaa. Tärisen ja pelkään aamua ja kello kahtatoista. Eniten kuitenkin pelkään jos lääkäri ei olekaan paikalla. Sitä eniten, vaikka pelkään sitäkin että se on. Kädet tärisee, jalat tärisee, koko keho tärisee ja tää pöytä ja tuoli samalla. Jalat tärisee eniten. Pelkoa, ahdistusta, pelkoa. Mä en halua mitään niin kovin kuin päästä eroon tästä, keinolla millä hyvänsä. Väsyttää, mutten uskalla nukkua koska ... pelkään. Huomista, aamua, unta, kaikkea. Pelkään. Ahdistaa. Vihaan itseäni; miksi mun pitää olla näin vaikea ihminen? Miksi mä tein itsestäni tällaisen? Miten? Milloin? MIKSI? Mun vikahan tää on, pakko olla. Ei kukaan muu voi vahingoittaa mua kuin minä. Joten vika on mussa. Päätä särkee, otsa tuntuu kuumalta, mutta ehkä se on vain kylmät kädet. En tiedä mitä teen, en tiedä pystynkö soittamaan. Vaikka tiedän että pitäisi. Kai.

np: Apulanta - Väistö

2 kommenttia :

  1. Sun tilanne ei todellakaan ole sun syytä! Ja lääkärin tehtävä on auttaa sua - ei se sua vihaa, eikä sun tarvi miettiä osaatko puhua tms. Sylkäset vaan suustas ulos sen mitä saat. Toivon niin lujaa että saisit pian jotain apua. Noi olot on ihan hirveitä, I feel you, enkä tajua miten niitä voi / pitää kestää päivästä toiseen. Pakko sille on saada loppu. Ja siis jokin paranemiseen päin menevä, ei se lopullinen loppu. Koeta jaksella kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥ (anteeksi en jaksa nyt vastata mitään järkevää)

      Poista