Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Night sky, night time, my time


MARS tuli, MARS meni. Oli huisia. Nyt väsyttää. Selvisin kuitenkin. Oli ruokaa herkkua juomaa vesipiippua musiikkia puhetta tanssia naurua. Olin kuin jossain toisessa maailmassa, ei mun elämä oo sellaista oikeasti - täynnä ihmisiä ja hauskaa. Sen takia nyt varmasti väsyttääkin. Ajoin autoa ja selvisin siitäkin. Moneen otteeseen. Eikä kukaan kuollut. Success. Nyt on vaan, kuten jo taisin pariin kertaan sanoa, väsy eikä musta irtoa oikein mitään. Ja koska tosiaan fiilikset oli aika epätodellisen hyvät, ei oo juuri muistikuviakaan. Sellaisia selkeitä ja järkeviä. Mut tiedän et oli parasta ja se riittäköön. En rupea jaarittelemaan mitään turhaa; meil on mein jutut ja ne kuuluu meille. Ja nyt VÄSYTTÄÄ. Piste. AGIJOlagdsfk.

Perjantaina kävin myös ihan kampaajalla pätkäisemässä otsahiukset ennenko kaverit rynnistivät Lahteen. Syynä tähän repäisyyn oli suuremman repäisyn suunnittelu, ja nyt mulla on torstaiksi aika kampaajalle. Takut avataan, kyllä, niin pitkälti kuin niitä saa avattua. En vielä tiedä yhtään millaiseksi mun pää muotoutuu, mut aika raju muutos on tulossa. Kotona odottaa myös sinimusta hiusväri. Varmaan vastoin kaikkien muiden (no, ei kaikkien mut, you know) toiveita, vedän varmaan sivut semilyhyiksi ja päältä pidemmäksi. Mutta kattoo nyt miten aukeaa ja mitä tästä saa tehtyä! Torstaina on myös se lääkärinaika. Jännittää. Molemmat. Oh my.

Oon nyt illalla syönyt liikaa karkkia (jopa ehtinyt tehdä tän hereilläoloajan lyhyydestä huolimatta) ja nyt oksettaa. Kohta saunaan. Pelottaa arjen iskeminen niskaan. Niin erilainen tää viikonloppu on ollut. Pelkään sitä kun ahdistus iskee, kun masennus iskee, kun kaikki painaa ja jalkojen särky loppuu. Väsymys on paitsi ihan normaalia mulle tällaisen viikonlopun jälkeen niin myös pelottava muistutus siitä että mä en ole kunnossa. Olen siis tytyjen eilisestä lähdön jälkeen nukkunut ihan tajuttomasti, mm. lähes koko tän päivän lukuunottamatta paria, kolmea tuntia. Lisäksi, vaikka pirujen maalaileminen on vain vahingollista eikä sitä saisi tehdä, tunnen jo lievän ahdistuneisuuden painavan kehossa, ja vituttaa. Yritän pitää ajatukset poissa siitä.

np: Before the Dawn - Morning Sun

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti