Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 16. heinäkuuta 2015

Nobody asked if I was okay


Sua ei voi. Sua EI VOI. Sua ei voi väsyttää. Sua ei voi väsyttää. Sua ei voi väsyttää. Sua ei voi väsyttää noin paljon Mitä tää sitten on? Mua ahdistaa, mun rintakehässä joku musta möykky heittää kärrynpyörää ja nauraa. Mulla on uutta huulipunaa. Make Up Storen "Devil". Mä haluan kuolla. Mä en tiedä miten mä jaksan huomiseen, mä en tiedä miten mä jaksan viikkoa eteenpäin. Mä tärisen ja kuiskailen tyhjyyteen sanoja joita kukaan ei kuule; päästäkää pois, mä en jaksa enää, tappakaa mut, auttakaa joku, apua, en jaksa, auttakaa. Pitäisi jaksaa mennä suihkuunkin. Kyllähän ihmisen pitää kahdesti viikossa peseytyä! Olen paska, paska ihminen. Ja paha kaiken päälle. Terä huutaa mun nimeä.

Mä itken ilman kyyneliä. BDI:stä 51 mutta en usko että kukaan uskoo mun pahaa oloa, ei enää vuosien jälkeen, tai ottaa sitä tosissaan. Parasta olisi kuolla. Vaivaamasta. Vitun monta vuotta turhaan ja hukkaan ja kuluttaen yhteiskunnan varoja. Antakaa anteeksi, en mä tahallani. Mä en uskalla puhua kellekään, enkä tiedä haluankokaan. On niin vaikea katkaista välit kaikkiin, vaikka se olisi niille parempi sitten kun lähden lopullisesti. Mä kierrän kädet ympärilleni ja heijaan itseäni edestakaisin, täristen. Tää ei ole elämää, tää on (liian) hidasta kuolemaa. Sitä voi olla vaikea ymmärtää, koska ei kukaan teistä ole minä. Mutta tänään kun katselin taas junan suhahtavan ohitseni kamalalla vauhdilla, en voinut kuin toivoa olleeni sen alla. Itsessäni pidän suurimpana heikkoutena sitä että olen vieläkin täällä. Kello tulee puoli kahdeksan ja mä haluan jo vain nukkua nukkua nukkua nukkua. Antakaa anteeksi, en mä tahallani.

np: Crystal Castles - Sad Eyes

4 kommenttia :

  1. Olisi jotenkin niin lohdullista jos masennus olisi sairaus, jonka takia pitäisi mennä sairaalaan makaamaan. Kaikki toisivat huolissaan kukkia, ilmapalloja ja niitä typerillä eläimillä koristeltuja ''parane pian'' kortteja. Hirveästi voimia sinne, varmasti ainakin me kaikki sun blogin lukijat käsitetään että sulla on tosi huono olla. Sinnittele runotyttö ♥

    VastaaPoista
  2. sun suurin vahvuutes on se että sä olet edelleen täällä. sä olet vahva ja kaunis ihminen. ♥ hali!

    VastaaPoista