Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Nothing scares me like I do

Kadoksissa. Äänet voimistuvat, hiljenevät, poistun kehostani, leijun. Pelkään. Muisti on pelkkää hattaraa: olen kysynyt ainakin kymmenen kertaa tänään mikä viikonpäivä on - en ole vieläkään varma. Unohdan käännettyä selkäni wc:n ovelle että suljinko sen. Pienetkin asiat - katoavat. Mun on vaikea olla varma mistään. Jopa näistä sanoista joita kirjotan; ne tuntuvat vierailta, pieniltä, suurilta, kaukaisilta. Ahdistus luokkaa 9,5/10, oksettaa. Pitäisi kai yrittää maadoittua, mutta sen sijaan haluan kuolla. Nyt heti, nopeasti, joku, tappakaa mut. Olen epätoivoinen. En jaksa enää. Päästäkää mut pois.

Tuntuu kuin veistä käännettäisiin rinnassani samalla kun sitä hakataan läpi musta tiiliskiven avulla. Makes no sense, right? Tuntuu että hajoan samantien, palasiksi, kappaleiksi, kirjaimellisesti. Itkettää, mutta enhän mä saa itkettyä vaikka tahtoisin. Tärisen, heijaan itseäni, pelkään. Haen iltalääkkeen, pelkään edelleen. Pelkään itseäni, pelkään. Käveleminen tuntuu oudolta, painavalta. Mulla ei ole kuin Ketipinoria, joka ei auta - en ota. Auttakaa. Mielessä pyörii vain sairaita ajatuksia, enkä mä halua jaksaa enää. En. En. En. En. Tähän tää menee aina, tähän tää vittu menee aina. Tappakaa mut.

np: Lana Del Rey - Lolita

1 kommentti :

 1. öhähööh..
  oon miettiny pitkään pitkään laitanko sulle kommenttia,ku ei kukaan tälläselt läskilt paskalt haluu kuulla tämmöst -_-
  mutmut.. paino jumittaa -taas. ja tää on pyöriny mun päässä jo kk. hyi hitto, kuullostan likaiselta,karvaiselta stalkkerilta. äww!

  mut siis aika omituista mulle,ku koskaan ees sillai kiinnostanu, vaik oon jo vanha pieru, muuut...

  oot ihan helvetin upee ja... panisin. paljon.


  jepsjuu,meen jonnekki häpeemään tätäki avautumista. :×

  VastaaPoista