Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 4. heinäkuuta 2015

Olen nukkunut paljon


Torstaina (kai se oli torstai) olin auttamassa isää ja veljeä töissä. Pikkujuttuja; inventaariota ja muuten vaan sataan ja yli laskemista. Meinasi mennä hermot kun laskut alkoivat mennä viisi, kahdeksan, kaksitoista, viiskytkaheksan -tasoisiksi; en pystynyt keskittymään. Mut selvisin reilun kahdeksan tunnin päivästä. Olin hieman ylpeä. Ja mukavaa vaihtelua. Seuraavana iltana taisin käydä jo kahdeksan aikoihin viimeistään nukkumaan - vain herätäkseni yhdeltätoista. Siitä sitten valvoin kuumuuksissani about kolmeen, jolloin viimeisen kerran vilkaisin kelloa.

Perjantaiaamuna pääsin ihan semihyvin ylös. Lähdettiin ajoissa (tai ainakin yritettiin lähteä ajoissa) äidin kanssa kohti Lahtea. Mukaan löytyi postista Noituri -kirjasarjan seuraava osa (I'm in love ♥), Puokkareista Village -lautapeli (jonka olin tilannut ööh joskus aikaisemmin) ja kämpiltä laskuja ja gorimbaudin tilauksen kirje! Oi että, pinkihköstä kuplamuovipussista paljastunut tilaamani silmäkorujuttu on aivan iiiiihana, upeaa! Tuolta voi tilata myöhemminkin uudestaan jos siltä tuntuu, mielestäni hinnat olivat ihan ok ja korut ihania :3 JA TÄMÄ EI OLLUT MAKSETTU MAINOS :------DPäätä on särkenyt eilisillasta lähtien, liekö tuo kirkkaus, liiallinen lämpö ja kaikki. Mielestäni ulkona on liian lämmin, möh :C Mutta en valita, voi sitä kesällä välillä ollakin. Talvella ei sitten taas ole, joten. Keskiviikkona on poliaika. Mietin jo nyt mitä pitäisi sanoa, mitä haluaisin sanoa. Tällainen mä olen, Mietin liikaa ja turhaan ja liian aikaisin. Haluaisin testata vesipiippua mut porukat paheksuu joten en voi :'-----D Kamalaa. Päätä särkee siis edelleen. Pää pätkii, vaikea keskittyä tai tuottaa tekstiä. Haluaisin testata Villagea, mut porukoita ei kiinnosta ja veljeni on töissä. Ja tosiaan, kävin eilenkin muistaakseni semiaikaisin nukkumaan ja nousin tänään joskus kahden aikoihin. Ei vaan ole innostanut olla hereillä, päätäkin särki, ja väsytti kaiken päälle. JEAH.

lista asioista joita haluaisin
- että takut kasvaisivat piiiiiitkiksi ja näteiksi
- että pääsisin jo testaamaan Lushin hennaväriä Milkan avustuksella (mustaa!)
- että olisi varaa ostaa edellämainittu (ei Milka, vaan se henna)
- että päätä ei särkisi
- että kaikkeen tulisi joku selvyys
- että pääsisin näkemään uuden Terminaattorin (!!) ihan leffateatterissa
- että ei olis öisin niin tukahduttavan kuuma
- että selviäisin
- että oisin vähän (paljon) laihempi
- että tää vika tiivistäis hyvin kaiken (mut se ei tee niin)

Nyt lopetan pölötyksen, haen buranaa ja avaan ehkä TS4:n - jos jaksan - sekä jatkan PMMP:n kuuntelua :3 Ihanaa, mukavaa ja kaikennäköistä muuta kivaa kesälauantain jatkoa ihanat tyypit siellä! ♥ Pärjäillään~!

np: PMMP - Matoja

6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. oi vau, huomasin kauppamme statistiikassa täältä tulleen klikkauksen ja oli pakko tulla katsomaan! olemme hyvin iloisia että tykkäät riipuksesta ja mainitsit kauppamme tässä merkinnässä :---) kun yhdenkin riipuksen valmistamiseen menee monen, monen tunnin työ, ei mikään ole mukavampaa kuin kuulla sen olevan mieluinen ja nähdä kuvia korusta sen uudessa kodissa!

   Poista
  2. :--------------------)))) kiitosta siis vielä vain, hihi :3!

   Poista
 2. Oot niin sulone etten kestä! ♥♥♥ Tuitui!

  Toi silmä on kyl tosi coooooool!

  VastaaPoista