Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

maanantai 13. heinäkuuta 2015

Sulkasato

En jaksa oikein kirjoitella. Oon kämpillä, huomenna tulee Wilma. En oo tänään tehny muuta ko datannu ja syöny, jee. Ja ripustanut lampunvarjostimeen ne joutsenensulat! Tuoksahtavat kyllä vielä hieman järveltä, mutta se toivottavasti katoaa kun saavat roikuskella vapaasti. Jos ei niin pilaan sulat hajuvedellä (TÄMÄ OLI UHKAUS, SULAT!). Huomenna sitten Terminator Genisys med Wilma, sekä varmaankin (=arvatenkin) armotonta datailua. Multa päätti hajota lopullisesti mun kämpillä oleva dataustuoli, pitäis saada uus. Nyt dataan ... keittiöjakkaralla tai tällasella istuen, Ah. En osannut ottaa niistä sulista tuossa varjostimessa komeita kuvia, niin saatte pari epäkomeaa:
Olot on vähän mitä on, mutta joo. Oisin kovasti halunnut hakea tänne kämpälle tänään (vihdoin!) kokovartalopeilin, ois mukavampi olla kun näkis miltä näyttää, mutta ääh. Ei tänään(kään). Joskus vielä. Siivoilin mä muuten kans vähän (en paljoa). Ja oon juonu laittoman paljon kokista. Perse tässä istuessa tulee kipeäksi. Onneks huomenna vähän liikuntaa kun menen Wilmaa vastaan ja muutenkin. Kauheesti haluais kaikkea mutta blöärgh. Eihän sitä voi. Ja tutkailin tuossa et cd-hylly on täynnä, kirjahyllyissä sentään on vielä kolmisen hyllyä tyhjempää :D Sekä kirjoja että cd-levyjä taitaapi olla sellainen kaksi ja puolisen sataa kappaletta, jäiks. Siinäkin rahaa kiinni kivasti, mutko rrrrrrrakastan hurrrrrjasti! ♥

Joo. Harmittaa kun huomaan täällä kämpillä kun näyttö on vähän kauempana kuin porukoilla niin näkökyky meinaa loppua. Ei perkele ei. Ei mulla voi huonontua näkö vuoden aikana niin paljoa? Vaikka näyttöä tuijotankin koko ajan. Miinusviis on musta jo ihan hyvät miinukset molemmissa silmissä. En tiedä. Vähän jännittää olla tääl, toisaalta ei, toisaalta hurjan paljon. Onneksi tosiaan Wilma tulee semiaikaisin (toistanko vielä että Wilma tulee?) joten. Ja muutenkin. Ei voi tyhmäillä nyt, ei voi. Jätin laastarit ostamatta kaupasta ihan tarkoituksella (tai lähinnä koska isä ja veli olivat mukana... mutten sentään lähtenyt uudestaan kauppaan niiden takia vaikka kauppa onkin tuossa kahdensadan metrin päässä vain!). Nyt jatkan tätä toivottavasti ihan ok jatkuvaa iltaa. Tehkää samoin.

np: Saosin - It's So Simple

6 kommenttia :

 1. Oo miten hienot sulkaistimiset sir!

  VastaaPoista
 2. "Multa päätti hajota lopullisesti mun..." <--- Säikähdin eka että eikai sun kone hajonnut! :D Ite otan sellaiset aina tosi raskaasti, mutta onneksi kyse olikin vaan tuolista x)

  Kauniita tunnelmallisia kuvia!

  Pitäkää hauskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. älä manaa siel! :-----D pelkään että konekin hajoaa, alkaa olla jo vuosia hmm kolmisen takana eikä näistä koskaan tiedä :---((

   kiitoskiitos! :3

   Poista