Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 17. heinäkuuta 2015

This is how the wind shifts


Muokkasin ulkoasua hieman (tämä tarvii ilmoittaa, koska kukaanhan ei huomaa sitä itse!). Muutoksia tuli mm. blogin leveyteen, banneriin ja taustakuvaan. Vielä kaipaisin jotain, joten tää saattaa tästä vielä illan aikana muokkautua :) Tuntuu huisilta kun voin vihdoin (taas) laittaa (aina vain) isompia kuvia blogiin, huiiii. Toisaalta tuntuu tyhmältä, sillä en ihan jaksa liki kahdeksan ja puolen sadan postauksen kuvien kokoja alkaa muokkailemaan, eli tänne jää huisisti "väärän kokoisia" kuvia. No. Kai se pitää vain hyväksyä ja elää ko. faktan kanssa. Inhottaa kun en ole saanut muita kun bloggerin valmiina käytössä olevia fontteja toimimaan. En sitten millään. Blöärgh. Olisi niin ihanaa jos voisi valita fontin kuin fontin mutta EHEI! Se on kielletty (tai lähinnä mahdotonta(?)). (Ehkä siis muutosta fontteihinkin tulossa.) Sanokaa onko tämä häiritsevän leveä? Hieman taidan kaventaa, mutta niin että 640pix kuvat mahtuvat hyvin.

Njoo. Sitten kun olen tähän tyytyväinen taidan siirtyä tumblrin kimppuun, oh. Livejournal ulkoasuineen saa hiukset nousemaan pystyyn, joten sen taidan jättää uudistamatta (mulla on tää ongelma että kaikki pitää laittaa aina kerralla uusiksi :C). Nyt mä siis jatkan, ahdistuksesta huolimatta. Sanoin juuri ystävälle tämän kysyessä että ahdistus on tasoa 7/10. Ei siis sentään pahin mahdollinen, eeeh...

(Ja en tiedä, jokin tossa bannerissa häiritsee mua vaikka se onkin ihan ok mutta voihan pirskuta! Ehkä nyt tällä sivulla on vain liikaa hälinää, saan epilepsiakohtauksen? Mutko pidän tosta taustasta! Apua. En tiedä. Katsotaan...)

np: Silverstein - True Romance

2 kommenttia :

  1. Mun mielestä tää uusi ulkoasu on tosi hieno, olet oikea atk-velho! Jotenkin tää on sellainen just sun näköinen. (Ja niinhän se tietty pitääkin, kun tää on sun blogi :D <3)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pyhhhhhh. äläpäs ny, tää on hyvin yksinkertaista miten tääkin on tehty lolz. ei mitään ihmeitä. ...mua tosin tässä häiritsee edelleen joku, joten. vittu :DDDDD

      Poista