Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

lauantai 22. elokuuta 2015

Dreamer


Mulla on persikkakarkkeja ja limsaa ja hyvää musiikkia. Oon yhtä hymyä, niin paljon et pitää välillä hillitä. Oon onnellinen, kai sen voi ja uskaltaa sanoa ääneen. Just nyt kaikki on hyvin ja hyvää. Olen höpsähtänyt, mutta ei siitä enempää. Välillä saa olla höpsö eikö vain? Huomenna matkaamme kai porukoiden, veljen ja sen tyttöystävän kanssa Mikkeliin. Mukava päästä jonnekin. Ensi viikolla Annan synttärit. MULLA ON MUUTEN BTW MAAILMAN IHANIMMAT YSTÄVÄT ♥ Tälleen liittymättä mihinkään, mutta tänään oon tosi onnellinen teistä, ihanat! Ai että! Niin hyvä fiilis, voi luoja, tää on niin turha teksti, mut pakko purkaa tätä ihanuutta jonnekin. Oon oikeen siirappisen, vaaleanpunaisen eri sävyjen ja pörröisen iloinen :3

Tää on niin harvinaista herkkua kuitenkin, et yritän nauttii täysillä. Vaikka televisiosta raikaa muiden tuijottaessa sitä niin Cheek paluukeikallaan (ei mulla siis mitään sitä vastaan mut) niin mä hymyilen. Käännän omat musiikit kovemmalle ja nautin. Mä haluaisin niin halata teitä jokaista nyt (ja jos ajattelette nyt että oon höpsähtänyt niin joo, mä myönsin sen jo kerran)! Toivon niin tätä oloa kaikille, ihan, ihan kaikille. Oon höpsähtänyt niin, että ostin kulmaväriä (en tiedä korrektia termiä, muttei siis kynää vaan sen... paletin!), ja nyt voin halutessani näyttää siltä että mulla ois kulmakarvat! Ja olen myös niin höpsähtänyt et oon alkanut tehdä parina iltana vatsalihaksia (! :DD). Toivon et jos se auttais mun vatsaa jos/kun laihdun. Siitä(kin) tuli hyvä mieli enkä meinannut osata lopettaa ennen kuin lihaksiin sattui haha! Oi ja voi.

En ole vielä laihtunut paljoa, mut toisaalta en ole lihonutkaan ja olin sentään herkuttelemassa mamman ruoilla siellä mökillä viisi päivää. Nytkin oon hieman lipsunut (ne persikkakarkit, kröhöm), mutta. Kunhan paino ei nouse kaikki on jees :3 Just nyt haluaisin istua parvekkeella, poltella vesipiippua, nauttia illan viileydestä ja käpertyä jonkun viereen sekö kuunnella hyvää musiikkia. Hmm. Ei onnistu ihan just, mut ehkä viel joskus, jonain päivänä. Mut joo. Mun piti lopettaa ekan kappaleen jälkeen! Tässä sitä vieläkin pölötän tyhjenpäiväisyyksiä - eikä edes kiinnosta että suurinta osaa teistä ei varmaan kiinnosta tää höpötys! >:3 Ajattelen tänään hyvällä omallatunnolla vain itseäni, minä minä minä minä! ♥ Olkaa tekin itserakkaita, hieman, sopivasti, tänään! Miau~!

np: Adna - Night

6 kommenttia :