Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

torstai 20. elokuuta 2015

I see things that nobody else sees

Erittäin hyviä päiviä, niin hyviä että pelottaa. Mutta yritän haudata pelon ilon ja hyvän olon alle. Tulispa syksy vielä niin melkein kaikki olis täydellistä :3 Mulla on vahva tunne eräästä hyvästä asiasta, mä vietin viisi päivää isovanhempien mökillä ja nyt olen takas porukoilla. Tahtoisin mennä kaupunkiin, kämpille, jotenkin, en tiedä, en ole varma. Mutten uskalla. Perkeleen pelot! Lähinnä, edelleen, aina, pelkään yksinäisyyttä. Mut joo, en jää miettimään sitä(kään) liikaa. On kuuma, liian kuuma. En pidä, en arvosta. Mut on mulla kivoja asioita, tässä pari kuvaa niistä:


tilasin mekon jo joskus aikoja sitten Backstreetin kautta, nyt se vihdoin kotiutui teknisistä ongelmista huolimatta


siinä on ISO huppu, tykkään (ja näytän idiootilta, and check that fat ass booty...)


tr00 ^^ ...


kirpparilta, 5€


keskimmäinen kirpparilta 0,90€, kaks muuta adlibriksen tilaus

Nyt mä aion... Muistaa keskittyä laihduttamaan. Nauttia elämästä. Palauttaa huomenna epäsopivat kengät - vihdoin. Lukea. Juoda lightkolaa ja nauraa. (Tuntuu naurettavalta että kun on parempi olo en osaa kirjoittaa, koska ei muka tapahdu mitään. Hah!) Ja aivan. Polillakin meni hyvin! Puhuin, kai paljon, suhteista isovanhempiin ja niistä toisistakin isovanhemmista. Paskasta. Kyselin dissosiaatiohäiriöstä, sain vastauksia. Mut joo. Nyt en pysty keskittymään kuin siihen et on hiki ja et ällötän itseäni sen takia. Ja että elämä on just nyt ihan jees :3 ♥

np: Zella Day - Jerome

8 kommenttia :

 1. Hii hyvä että sulla menee hieman paremmin! Ja aaaaaaarr eiiiiiiiiiiiiih tuo huppumekko on niin ihana että menehdyn tähän paikkaan ♥♥♥♥♥ !!!!

  VastaaPoista
 2. Nyt on kyllä eeppinen noitailumekko <3 Oot niinku soma marshmallow girl mutta creepympi.

  VastaaPoista
 3. Iiiiiisot huput on niin kivoja ♥ Ja tuo fat ass booty on niin mahtava että huhhuh ja oksat pois! Oot megaupee ja näyttävä naikkonen ja oon rehellisesti iloinen että jos sulla menee paremmin! Jee kivaa perjantaita Elina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oiiiiii! ihana saada sulta kommentti ^^ kiitoskiitos, paljon :3 ♥ ihanaa perjantaita sullekin (on tätä tässä vielä jäljellä... :D!)

   Poista
 4. Aah tuo mekko ja sinä, ihanat! Ja tykkään myös sun bootystä ;) <3 (Anteeksi tuo niljakas silmäniskuhymiö, mutta oli ihan pakko!) :3

  VastaaPoista