Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

perjantai 14. elokuuta 2015

Ote


Mulla on jotenkin hyvä fiilis. Luottavainen. Uskon huomiseen. Vaihtelua tääkin, vai? Ja ihan mukavaa sellaista. Silti pelkään jos ja kun tää kaikki taas romahtaa. Romahtaa, vaikka mulla on ote tähän nyt. Mä hallitsen. Mä aion laihtua (tavoitteena miinus toiset kymmenen kiloa syntymäpäiviini mennessä - eli viisi kuukautta aikaa, hyvin kerkee). Haluan olla kaunis, nätti, mukava, ihana, haluttava, jonkun. En yksin. Mä haluan selvitä tänään, huomenna, ylihuomenna... En ajattele liikaa vanhenemista koska alkaisi ahdistaa. Ehkä mä löydän paikkani, ehkä. Mut keskityn nyt laihtumaan ja kuuntelemaan Pyhimyksen uutta Pettymys -levyä (joka on btw aika mahtava, ei lainkaan pettymys, joten suosittelen lämpimästi! :3).

Tilasin Dr Martenssit, jotka tulivat, jotka olivat liian pienet eivätkä lainkaan niin somat kuin kuvassa, jotka palautan ja säästän rahaa joten thank gosh että olivat pienet ja rumat. Mulla on söpö koira makaamassa mun sängyllä (Joona ♥) ja limsa loppuu. Päähän sattuu, sillä silmälasit painuvat syvälle päähän koska kuulokkeet. Syksyä peliin, kiitos, tahdon laittaa mun faux fur -takin päälle, ja neuleet, ja pukeutua paksuun kaulahuiviin. Haluan halauksia ja pehmeitä katseita. En aio kusta tätä (elämää).

np: Pyhimys - Kaikkea pahaa

2 kommenttia :

  1. Uskon suhun täysin, tiedän että onnistut siinä mitä ikinä haluatkaan. Se inspiroi muakin laihduttamaan. Keep us posted, oot paras! <3

    VastaaPoista