Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

tiistai 22. syyskuuta 2015

(Hyssss)


Valehtelin viime postauksessa. Nimittäin olen surkea arvioimaan pituuksia. Kuusi senttiä ei ole lähelläkään kymmentä. Anteeksi. En ole silti pettynyt, se on kaunis vaikka ei pääsekään kymmenen sentin pituuteen. Sille ilmestyi ystäväkin. Samanmoinen, hieman leveämpi. Tekisi taas mieli, vaikka äsken lopetin. En tiedä mikä mua vaivaa, mutta olen huumaantunut veren tuoksusta, ritinästä ja ratinasta, rasvakudoksesta ja virtaavasta verestä. Lähinnä väsyttää - paitsi viiltäessä. Havahdun aina liian myöhään ajatukseen, etten halua sun näkevän näitä. Yritän itkeä - tahtoisin - mutta sen sijaan huulilleni leviää hymy. Mitä mulle tapahtuu? En tiedä onko tämä totta vai ei. En tiedä onko tämä hyvä vai huono juttu. Tiedän vain sairaita asioita, joita ei saa sanoa ääneen, hysssss. Käsi tuntuu kevyeltä. Tavallaan toivon että pelkäisin, tavallaan en osaa. Joku käskee, että pitäisi pyytää anteeksi, olla pahoillaan. Se joku toinen vain hymyilee. En tiedä kuka olen. En tiedä mitä teen. Tiedän vain sairaita asioita, joita ei saa sanoa ääneen, nyt hysshyss.

En tiedä miten voin enää koskaan kohdata kenenkään katsetta. Tahdon vain kadota kuplaani, yksin. Anteeksi, etten ole pahoillani. Anteeksi, että katoan. Olen huono, ja huonompi sillä se ei tunnu pahalta. Löisin, mutta viiltäminen on tehokkaampaa. Hah.

np: Mirel Wagner - The Dirt

1 kommentti :

  1. halusin vaan sanoa et kuvaat mun oloa tällä hetkellä täydellisesti. terveisin toinen pitkästä aikaa viiltäny,, tästä puuttuu idea mut voimia sulle!

    VastaaPoista