Spinning Floating Heart PointerThe Moon -->

sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Mitä sopulit tekee? Ne juoksee mereen!


Viis päivää vanha haava alkaa vuotaa verta. Tarot neuvoo puhumaan totta tänään, kaikille. En halua paljastaa salaisuuksiani, valehtelen siis. Pakko pestä verinen paita ja vaihtaa laastareita - kaikkien epäilykset ovat varmasti heränneet kun salaperäisesti liikkuen pyörin vessaan ja takaisin. Käsi on veressä vieläkin kun en pystynyt kuivunutta verta ilman vettä pyyhkimään pois (how logical, eh?). Mut olo on ainakin parempi, hieman tai hieman enemmän, kuin viime päivinä. Ehkä se johtuu noin seitsemäntoista tunnin yöunista? Käsi myös kutisee, aivan helvetillisesti, halusitte tietää. Mä pelkään huomista politapaamista aivan saatanallisesti. Ne tulee olemaan niin pettyneitä, niin vihaisia. Oon epäonnistuja, mut ainiin, senhän mä osasin!

Vaikka nukuin ihan liikaa, mua väsyttää vieläkin. Mä pelkään mennyttä, mä pelkään tulevaa. Huomenna tosiaan takaisin kämpälle, poli ja pelkoni kasvaa hetki hetkeltä. Anteeksi etten jaksa nyt vastata teille, en tiedä edes mitä vastaisin, mutta olen lukenut teidän kommentit. Yritän nyt vain keskittyä hyviin asioihin. Eilen oli esimerkiksi niin kaunista ulkona että harmitti etten ottanutkaan kameraa tänne mukaan. Taivaassa värejä vaaleansinisestä vaalenapunaiseen ja erittäin tummaan, lähes mustaan. Puut hohtivat kaikissa mahdollisissa vihreän, keltaisen, oranssin, punaisen ja ruskean sävyissä. Puidut pellot upean kullankeltaisia, naakkojen suuret parvet mustia ja äänekkäitä. Kirpeä syksyillan ilma kipristelee poskissa ja nenänpäässä, ja laskeva aurinko korostaa kaiken kauneutta. Tän takia mä rakastan syksyä. Onneksi sää näyttää nyt lopultakin viilentyvän eikä tarvi hikoilla halutessaan näyttää erittäin kh00lilta laittaessaan huivin kaulaan. Ah. Tätä mä olen odottanut, tekee mieli lähteä ulos nytkin, mutta jotenkin en vain jaksa. Onneks on ikkunat, ha!

np: Ruger Hauer - Iso paha susi

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti